מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר דני אתה תותח!!!!!!!!!יעקב ב.02/08/2019
ד"ר דני שלום לפני כשלושה ימים העליתי שאלה בעקבות ליפומה שנמצאת כבר שש שנים
בבדיקת האולטרא סאונד הרדיולוג כתב מומלץ לשקול MRI
בשל איזה משהו שלא מוגדר לא היטב - השאלה בפורום
אתה ענית לי למה א. ס ולמה MRI תסיר אותה.
בכל מקרה ביקשתי בדיקת א. ס נוספת לפני ה MRI והנה מה שרשם הרדיולוג האחר
הנבדק עם שתי ליפומות ידועות בבית השחי משמאל ומאחורי ברך ימין
הליפומה ברגל נמצאת בשכבת שומן תת עורית, מוגדרת היטב אין פריצה דרך הפסייה לכיוון השריר.
ללא זרימת דם בתוכה.
3*2.3*0.7 ס"מ
רושם שמדובר בליםומה פשוטה ולא מסובכת
מומלץ לעוץ כירורורג על הסרתה.
ד" ר אבי מסתבר שהרדיולוג הראשון כנראה לא ראה את חתיכת עור כמו פלולולה בשפת העם כי הוא ביצע כאשר שכבתי על הגב
והרדיולוג הזה ביקש לשכב על הבטן ומה שהוא הסביר שהפלולולה הזו בעצם מגיע עד לליפומה וכאילו לא מגדירה אותה והכל בסדר
צירפתי לך את התמונה
השאלות שלי
א. האם כדאי להסיר אותה אם יש לי טיול לארצות הברית עוד חודש וחצי( סיבוכים הליכה מרובה וכו )
ב. האם אפשר להסיר אצלך והיכן אתה עובד אני בקופת חולים לאומית
תודה על הכל - כל הכבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא כדאי לפני הטיול- זה לא מסוכן וחבל שיהיה פצע טרי שאולי יפריע.
ד''ר דני רוזין02/08/2019רוב הפעולות אלה מבוצעות באישפוז יום בהרדמה מקומית- אפשר לקבוע תור למרפאה כירורגית בשיבא ולתאם משם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)