שאלה לרןפא על הכאבים שיש לי בבטן תודה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שאלה לרןפא על הכאבים שיש לי בבטן תודה
    עידן
    26/08/2019

שלום דוקטורר רציתי לדעת למה עם אני לא עם שוכב עם רגלים ישרות תמיד אז ממש כואב לי הבטן התחתונה רק מתחת לטבור ?נגיד ששוכב שם רגל על רגל זה מיצר לי תחושת לחץ בבטן התחתונה וכאב עז או נגיד שיושב גם בחוץ סתם עובד משלוחן בפיצה על קטנוע שנסעתי על אופנוע בישיבה לחץ לי כול המעים וכאבים חזקים ושאני עומד פחות מרגיש את זה או ששוכב במיטה עם רגלים ישרות פחות מרגיש את זה האם יש מצב שיש לי הדבקויות בבטן ?או הרחבת מעי יכולה לגרום לתחשוות האלה ?הכאב מצד ימין ושמאול בצדדים רק ?כול המצצאים בבדיקוץ שלי רק ראו התפשלות מעי דק בלי חסימה וטרגרט בבטן עליונה ואחר גך mri מעי דק לא ראו את זה היה רשום בmri נוזל בכמות קטנה באגן ?יתקשרתי לכירוג היום אמר לי בגיל כזה למה שיהיה לך נוזל באגן יש משו שלא עןלים עליו האם התחושות שאני מרגיש יכולים ליגרם מהרחבת מעיים?או אולי יש לי הדבקיות יש לי תור לרופא גסטרו בסורוקה היום עם תוכל לגיד לי רק על מה ששאלתי תודה מיואששש מהמצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי הסבר. אולי צריך ללמוד לחיות עם זה

ד''ר דני רוזין
    26/08/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו