מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כירורגיית שד חוות דעתאורלי06/10/2019
שלום בת 29. לפני 4 שנים ילדתי בניתוח קיסרי. לאחר הלידה הגיעה יועצת הנקה הסבירה לי על הנקה לחצה על הפטמה הרגשתי שזה כאב הלחיצה. זמן קצר לאחר הלחיצה התחילה הפרשה דמית מהפטמה. נשלחתי מיד לאולטראסונד שיצא תקין ולקחו דגימה לציטולוגיה. בציטולוגיה היה כתוב " תאים דוקטאלים בסידור פפילרי דו צדד" . התייעצתי בזמנו עם כירורג פרטי שאמר שאסיר דאגה מליבי. המשכתי להניק . ההפרשה גם פסקה . לאחר מס חודשים ביצעתי שוב סונר שיצא תקין . היה כתוב התרחבות דוקטאלית דו צדדית. Birads 2. נאמר לי שזה מההנקה. זה מהנקה? כיום 4 שנים לאחר מכן ביצעתי עוד 2 בדיקות גופניות אצל כירורג שיצאו תקינות לחלוטין היום חזרתי מבדיקה שלישית שגם יצאה תקינה. ברצוני לדעת. נשמע הזוי כי עבר הרבה זמן אבל מה זה הממצא הזה שמצאו בציטולוגיה לפני 4 שנים? מה היה לי בצינורות? יתכן וזה נעלם ? תודה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לדעת מה היתה הסיבה-
ד''ר דני רוזין06/10/2019הסיבות השכיחות הן או פוליפ קטן בצינור המרה (זה מספיר את המבנים הפפילרים) שהוא באופן כללי שפיר, או הרחבת צינורות מרה. אם עברו כמה שנים, העל. בסדר, ואת במעקב- אז אין מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)