כאבים בחזה ובוושט בעקבות רפלוקס

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה ובוושט בעקבות רפלוקס
    ענבל
    31/10/2019

שלום ד"ר אני בת 30 בריאה. למעט רפלוקס שאובחן לפני כמה שנים בגסטרוסקופיה.במעקב גסטרו. בדיקות כלליות תקינות לחלוטין. מטופלת באומפרדקס. יש ימים שלוקחת יש ימים שלא. מודה שלא שומרת ככ על תזונה נכונה. אחת לכמה חודשים ,כמו היום, שפתאום אני חוטפת כאב גרון חד צדדי בשילוב כאב בחזה באותו צד בבליעה. אפילו בבליעה של רוק. תהיתי אם זה קשור לעובדה שלפעמים שאני אוכלת ובולעת חתיכה גדולה או חדה הכאב מתעורר כמה שעות לאחר מכן. כמו פציעה? מה שמוזר שאם אני לוחצת על המקום בחזה הכאב מורגש יותר. המקום רגיש. אך בלחיצה פחות יש כאב בבליעה. זה פחות כואב. המיקום של הכאב בחזה הוא מעל השד. בצד החזה. לא באמצע. תנועות מסויימות מגבירות את הכאב בחזה.מתיחה של הגב גם מגבירה קצת את הכאב הזזה של הראש והצוואר הצידה גם מגבירה את הכאב. הצוואר והשכמות תפוסים לא מעט זמן. ממה זה יכול להיות? נשמע כמו ממקור שלד שריר אך מה קשור הכאב בבליעה? ומה עושים במקרה כזה? מציינת שכשזה קורה לי אני לוקחת אומפרדקס מעלה מינון לפעמיים ביום והכאב עובר לאחר יומיים בערך. לא יודעת אם יש קשר או צירוף מקרים. אודה לחוות דעתך. לחוצה מאד ומרגישה זקנה חח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שיש דלקת בושט עקב הרפלוקס. כדאי להתייעץ עם רופא גסטרו

ד''ר דני רוזין
    31/10/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו