מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר דני שלום רב מנסה לחדד את השאלה ליפומהיעקב04/11/2019
ד"ר דני
ליפומה שנמצאת שש שנים במהלך השש שנים צמחה מעליה סרח עור.
ד"ר דני מסתבר שהרדיולוג הראשון לא ראה את הסרח עור שסימנתי בתמונה ורשם:
us רקמות רכות - שוק פרוקסימלי אחורי מדיאלי
במקום ממצא נמוש , בתוך שכבת שומן תת עורי בעומק כ 0.2 ס"מ הודגם מבנה הטרוגני בגודל כ 4.0*0.8*3.2 ס"מ בחלקו לא מוגדר היטב , ללא זרימת דם בתוכו בהפעלת דופלר צבע , ללא עדות וודאית לקשר עם רקמות עמוקות יותר ( לצורך שלילת המשכיות של הממצא ברקמות עמוקות יותר יש לשקול ברור הדמייתי נוסף על ידי MRI ) - יתכן ליפומה
ו
והרדיולוג השני ביקש לשכב על הבטן וראה את הסרח עור ואמר לי שהמיקום מסביר את האי הגדרה כי זה בדיוק מתחת לסרח עור ואולי יש מעין זיהום או משהו שגרם ל רדיולוג הקודם להבחין בלא מוגדר היטב.
א. האם לפי התמונה הסרח עור יכול ליצור מצב כזה שהרדיולוג השני אמר?
אני זוכר ששחקתי עם זה המון כי חשבתי לתלוש את זה
האם זה יכול להיות מסוכן הסיפור הזה?
אני ממש אודה לך שתראה את התמונה
ממש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסוכן ולבליטה העורית אין שום משמעות
ד''ר דני רוזין04/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דר דני
יעקב04/11/2019אז אני מוציא אותה ללא חשש ....לדעתך
דר דני אם זה היה סרקומה אז היו רואים את זה האולטראס סאונד ?
סליחה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו כשקראתי שוב ושוב הבנתי ש
יעקב04/11/2019ללא עדות וודאית לקשר עם רקמות עמוקות יותר ( לצורך שלילת המשכיות של הממצא ברקמות עמוקות יותר יש לשקול ברור הדמייתי נוסף על ידי MRI ) - יתכן ליפומה
הmri שהוא ביקש זה לשלול המשכיות של הליפומה לרקמות עמוקות?
אז האם בכלל הוא לא התכוון למשהו מסוכן?
מצטער ממש על ההטרדה שאני עושה לך אני פשוט לא רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסבירות שזה סרקומה נמוכה מאד. ניתן פשוט להסיר את זה.
ד''ר דני רוזין04/11/2019אבל קשה להפיג חששות- זה הגורם הכי שכיח לבדיקות יקרות ומיותרות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה פשוט מלאך
יעקב05/11/2019מחר אכתוב מייל למנכ"ל שיבא על המלאכים שנמצאים בבית החולים.
בני אדם כמוך הם האור שמחזיק את העולם!!!
הרדיולוג הפרטי שעשיתי
כתב אין פריצה דרך הפסייה לכיוון השריר
אז האם זו הנקודה שבגינה הראשון שלח ל MRI
ופה הפרטי שלל זאת?
או שההמלצה ל MRI שנתן היא בעקבות" בחלקו לא מוגדר היטב"?
מודה לתשובתך וסליחה מראש השם ישמרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התשובה הראשונה לא היתה ברורה ולכן ההמלצה, לא חשובה הסיבה המדוייקת.
ד''ר דני רוזין05/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)