מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוצאת רחם עם מיומותיוליה21/11/2019
שלום,
בת 50 , בתולה . לפני 15 שנים נתגלו מיומות. לא סבלתי מדימומים. ווסת - אין 5 שנים. לפי רופא נשים שלי, יש לי רחם גדול, מעוות, רב שרירנים.
לפני חודש, כאב בשדיים כמו כאב לפני קבלת ווסת. שבוע לאחר כאב שדיים, הופיע כתם דם קטן שהופיע עוד 3 פעמיים לא רצופות במהלך שבועיים (האם הפרעה הורמונלית?). בשבועיים אחרי זה רגוע ואז שוב, כתם קטנטן ליום אחד.
רופא נשים, המליץ על הוצאת הרחם הגדול, כי אינו יודע מה הסיבה לדימום הקל.
למעט, אולטראסאונד דופלר ביטני, לא נעשו בדיקות נוספות לבירור.
ברצוני לציין, שאף רופא נשים בכלל לא בודק אותי וגם אולטרסאונד דופלר נעשה אצלי באופן חיצוני (ביטני). לדעת הגניקולוג שלי, לא ניתן לעשות לי טיפול אנדוסקופי, גם כי אני בתולה וגם כי יהיה מאוד קשה להגיע לכל המקומות עם הסיב האופטי ולכן זה לא ישקף ב-100 אחוז את המצב האמיתי בתוך הרחם.
האם במצבי, בדיקת m.r.i יכולה לפתור/ להחליף את בדיקת ההיסטרוסקופיה האבחנתית ויכולה להראות במדויק את כל מה שקורה עם הרחם?
אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי להתייעץ עם גינקולוג כח זה נושא ספציפי, אבל mri יכול לתת מידע,
ד''ר דני רוזין21/11/2019אם כי הוא לא בשימוש שגרתי בגינקולוגיה אז לרוב לא עוזר להם להחליט ו אולטרסאונד הוא הבסיס לרוב ההחלטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)