כאבים חזקים ושורפים בצלע ימין תחתונה ובגב בצלעות ימין

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים ושורפים בצלע ימין תחתונה ובגב בצלעות ימין
    מיטל
    03/12/2019

ד"ר שלום
    לפני חודש וחצי התחילו לי בעיות עם המעי, עצירות חריגה וכאבים מתחת לצלע ימין. העצירות טופלה בחוקנים וכדורים משלשלים. הייתי פעמיים במיון שם עשו לי אולטרסאונד בטן בו נראה שאין אבנים בכיס המרה ואין בעיה באפדנציט כמו כן עשו לי סי טי בטן שלא הראה ממצא מיוחד. אני ממתינה לביצוע קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה אך התור הוא רק עוד חודשיים. בינתיים הכאב בצלע התחתונה בצד ימין מקדימה ממשיך ובמקביל התווספו כאבים בצלעות בצד ימין. אני מרגישה את הצלעות בגב בצד ימין שורפות לי כאילו מישהו מבעיר אותם וזה משפיע לי על כל צד ימין. אני לא יודעת מה זה יכול להיות תחושת הכאב ובשריפה בצלעות ימין בגב. האם זה יכול להיות קשור לקיבה/מעי או שייתכן משהו אחר? אשמח לשמוע דעתך על מנת לדעת לאן לפנות עד שיגיע מועד בדיקות הגסטרו. אני ממש חוששת שיש לי משהו מסוכן שלא עלו עליו
    תודה רבה מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוכחות הבדיקות התקינות עד כה הסיכוי למשהו מסוכן הוא נמוך. יתכן וזה בכלל כאב עצבי- אולי וירוס?

ד''ר דני רוזין
    03/12/2019

אם היתה פריחה זה יכול להחשיד לזוסטר (שלבקת), ואם לא זה לפעמים סתם דלקת מתמשכת בסחוסי הצלעות שאין לה טיפול ספציפי וחולפת עם משככי כאב ודלקת (אדוויל...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו