מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים חזקים ושורפים בצלע ימין תחתונה ובגב בצלעות ימיןמיטל03/12/2019
ד"ר שלום
לפני חודש וחצי התחילו לי בעיות עם המעי, עצירות חריגה וכאבים מתחת לצלע ימין. העצירות טופלה בחוקנים וכדורים משלשלים. הייתי פעמיים במיון שם עשו לי אולטרסאונד בטן בו נראה שאין אבנים בכיס המרה ואין בעיה באפדנציט כמו כן עשו לי סי טי בטן שלא הראה ממצא מיוחד. אני ממתינה לביצוע קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה אך התור הוא רק עוד חודשיים. בינתיים הכאב בצלע התחתונה בצד ימין מקדימה ממשיך ובמקביל התווספו כאבים בצלעות בצד ימין. אני מרגישה את הצלעות בגב בצד ימין שורפות לי כאילו מישהו מבעיר אותם וזה משפיע לי על כל צד ימין. אני לא יודעת מה זה יכול להיות תחושת הכאב ובשריפה בצלעות ימין בגב. האם זה יכול להיות קשור לקיבה/מעי או שייתכן משהו אחר? אשמח לשמוע דעתך על מנת לדעת לאן לפנות עד שיגיע מועד בדיקות הגסטרו. אני ממש חוששת שיש לי משהו מסוכן שלא עלו עליו
תודה רבה מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנוכחות הבדיקות התקינות עד כה הסיכוי למשהו מסוכן הוא נמוך. יתכן וזה בכלל כאב עצבי- אולי וירוס?
ד''ר דני רוזין03/12/2019אם היתה פריחה זה יכול להחשיד לזוסטר (שלבקת), ואם לא זה לפעמים סתם דלקת מתמשכת בסחוסי הצלעות שאין לה טיפול ספציפי וחולפת עם משככי כאב ודלקת (אדוויל...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)