כאבי בטן חודשיים וחצי ויציאות מרובות

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חודשיים וחצי ויציאות מרובות
    אנונימית
    29/01/2020

שלום דר', שאלה בבקשה. בת 66. לפני חודשיים וחצי התחילו לי כאבי בטן נוראיים, למטה, באמצע כבר לא מזהה איפה. עשיתי U.s איברים יצא בסדר, מחכה לפאפ מרופא נשים בדיקה ידנית בסדר. חודש הבא יש לי תור לגסטרו ולעשות קולנוסקופיה שלא עשיתי 25 שנה. כאבי הבטן מעירים אותי כל לילה במיוחד בחלק התחתון וגם בימין ובאמצע. הכאבים יוכלים להמשך שעות ופתאם יש הפוגה ואז חוזרים. גם יש לי יציאות מרובות שלא מובנות לי. לפעמים שאני עושה פיפי אז גם יש לי יציאה קצת מוזר. האם אלה תסמינים של סרטן המעי הגס? אני ממש חרדה ומפחדת. לא קרה לי מעולם כאלה כאבים בכלל ובטח שלא נמשכים תקופה כזאת ארוכה. תודה על תשובתך הכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש לא ספציפי לסרטן מעי. יש הרבה סיבות אפשריות, למשל דלקת במעי. תשלימי קולונוסקופיה בשלב ראשון.

ד''ר דני רוזין
    29/01/2020

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך. טיפה נרגעתי.

אנונימית
    29/01/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו