מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטן 3 חודשים ובדיקת כירורג או גסטרומירי26/02/2020
דר' שלום ותודה מראש, אימי אתמול הלכת לגסטרו/כירורג עקב כאבי בטן 3 חודשים בהתחלה בבטן תחתונה ואחר כך כאבים באמצע, בצד ימין לעיתים בשמאל, וקבעו לה קולונסקופיה. הוא בדק לה את הבטן והיא אמרה לי שהכניס פנימה את הידיים עמוק מאד מאד מניחה לבדוק שאם אין איברים מוגדלים. לאחר הבדיקה וגם בבוקר אמרה לי שהבטן מאד כואבת לה מהלחיצות העמוקות במקומות שלא כאב לה קודם. יש בזה מסוכנות בלחיצות עמוקות מאד? נניח שלחץ וקרה משהו איזה נזק יכול לקרות בדיוק? בנוסף לפני חודש עברה אולטראסאונד איברים בטן וגם הטכנאית הפעילה כח אגרסיבי חזק כמעט הגיעה לה לגב ואימי מאד רזה, כי אמרה שקשה לה לראות את הטחול ואמא שלי צרחה מכאבים שלחצה לה בנקודה מסויימת ליד הטבור. מקובל לבדוק בצורה כזאת? נשמע שכח פיזי חזק יכול לפגוע/לפוצץ או נזק אחר בכבד, כליות , כיס מרה, וכו'. זה יכול לקרות? קרו מקרים של נזקים מבדיקות כאלה? הפחד שלי שאדם בריא הולך לבדיקות בגלל כאבי בטן אולי לא משמעותי ובסוף יוצא עם נזקים באיברי הגוף רק מבדיקות שאולי לא היה צריך מלתחילה לעשות אותם. אני אישית חושבת שהגוף לא אוהב שלוחצים ונוגעים באיברים זה נכון? באמת אשמח לתשובה הכי כנה ממך. תודה רבההה מכל הלב,,,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין שום סכנה בבדיקה למרות הלחיצות
ד''ר דני רוזין26/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)