ניתוח לאחר צינתור לב

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ניתוח לאחר צינתור לב
    אלי
    22/04/2020

שלום . יש לי פילונידל סינוס זמן רב שטופלו מס' פעמים באנטיביוטקה , כרגע החמרה במצב והתקפים חוזרים ונשנים הגורמים לי לסבל רב.
    לפני חודש עברתי צינתור לב עם השתלת 2 סטנדים ולוקח אספירין ופלאביקס.
    האם ניתן לבצע ניתוח שמרני של הפילונידל ההרדמה מקומית בלבד תחת לקיחת אספירין ופלאביקס ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לאחר צינתור לב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רצוי, עלול להגביר דימום ולא מומלץ להפסיק את הטיפול לאור הסטנטים הטריים.

ד''ר דני רוזין
    22/04/2020

יש להתייעץ עם הקרדיולוג מתי זה נחשב בטוח. אם חייבים- עוצרים אחת מהתרופות לכמה ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פילונידל לאחר צינתור

אלי
    23/04/2020

האם ניתן בשלב הזה כפי שציינתי בשאלה הראשונה , לבצע את הניתוח בשיטה של ד'ר גיפס תוך הרדמה מקומית בלבד ?
    האם אתה מנתח גם בשליטתו של ד"ר גיפס ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר (וכן), אבל עדיין עלול לדמם (למרות שהניתוח די קטן)

ד''ר דני רוזין
    23/04/2020

ולכן מה שעניתי עדיין רלבנטי. אם יחסית דחוף- אפשר, אם לא מעדיפים לדחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת אנטיביוטיקה -בהמשך לפילונידל סינוס

אלי
    26/04/2020

אני מאוד מודה לך על תשובותייך המהירות. הייתי היום אצל רופא המשפחה שקיבל את עמדתך והמליץ להמתין לפחות חצי שנה וכן אמר שבמידה ותהיה דלקת היא תטופל באנטיביוטיקה ובמידה ויגדל אבצס ישלחו אותי למיון לטפל בו.
    העניין הוא שהיו לי לאחרונה התקפי דלקת חוזרים , אחד לפני שלושה חודשים שעבר לאחר טיפול באוגמנטין ,ונוסף לפני כעשרה ימים שטופל במשך 7 ימים גם באוגמנטין (2*875) , שאומנם גרם להטבה אך עדיין יש לי כאבים.
    שאלותי :
    1. האם יש סכנה בלקיחת כמות כזו של אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין , גם בהקשר של הפסקת השפעה , במיוחד לאור העובדה שיכול להיות שיהיו עוד דלקות בחצי שנה הקרובה ?
    2. עתה יש לי רק כאבים ורגישות האם קיים סיכון , איך אדע מתי מתפתח אבצס באזור (הבנתי שזה מאוד מסוכן) ובאיזה שלב לגשת למיון ?
    3. כמה זמן דרוש לפתיחת אבצס במיון והאם זה דורש אשפוז ממושך בבית החולים !
    מתנצל על האורך , אך סובל ומודאג.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו