מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממוגרפיה ואולטראסאונד - כאבים חזקים לאחר בדיקהליאן01/08/2020
דר שלום ותודה, לא מצאתי באתר מי שמומחה בממוגרפיה ו u.s שד, ובכל זאת אולי כן תוכל בבקשה לעזור לי בתור כירורג שבוודאי מבין בבדיקת שד. לפני 6 שנים הוציאו לי גוש בשד שהיה שם עשור ולא סרטני. אחרי 3 שנים, היום, הלכתי לעשות ממוגרפיה. הטכנאית (שלא היה נעימה וצרחנית מאד) לחצה לי נורא חזק עם הלוח מעכה את השד בצורה אגרסיבית מאד. ביקשתי טיפה יותר חלש כאב לי ממש שהנשימה שלי נעלמה כמעט נחנקתי, הרימה את הקול בתקפנות ואמרה שככה צריך אחרת לא רואים ולעתים קוראים שוב בגלל שלא יצא טוב, צעקה שלא אסתכל ושארים את הראש ממש עשתה לי מהציצי דף נייר. עשיתי בחיי עשרות ממוגרפיה וככה לעולם לא עשו לי חזק ! איך שיצאתי מהמכון הביתה עד עכשיו ממש כואב לי באזור השדיים וגם הצלעות בדיוק באזור ואני אישה מאד רזה. בבקשה ממך, האם בדיקה כזאת שמועכים בצורה אגרסיבית יכולה לגרום נזק לשד? קרה בעבר פעם שמישהי נפגעה ממוגרפיה? חלילה לפוצץ בפנים בלוטות או גושים או לשבור צלעות או נזק אחר? אחרי 4 ימים הכאבים יותר חזקים בשדיים ובמיוחד בצלעות בפנים ומסביב לחזה שאני מרגישה שבקושי אני נושמת. אודה לך על תשובתך הכנה , שוב תודה לך מראש . תודה ליאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא אין שום נזק מכני שמתואר מבדיקת הממוגרפיה. זה איבר רגיש,
ד''ר דני רוזין01/08/2020ויכול לכאוב כמה ימים אחרי אם הבדיקה לא היתה עדינה, ניתן להעזר במשככי כאבים, אבל זה צפוי לחלוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)