נזק מכני וכאבים מביצוע בדיקת ממוגרפיה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• נזק מכני וכאבים מביצוע בדיקת ממוגרפיה
    ליאן
    16/08/2020

דר יקר שלום, תודה על סבלנותך וסובלנותך, בתאריך 1.8 שאלתי לגבי ממוגרפיה ואולטרסאונד וענית לי שאין נזק מכני שמתואר מממוגרפיה ויכול לכאוב כמה ימים אחרי אם הבדיקה לא היתה עדינה.
    עברו כבר 20 יום ועדיין יש לי כאבים שבאים והולכים (אני על משככי כאבים די הרבה וזה לא נעים לי) גם באמצע הלילה קשה לי לישון על הבטן בחזה במיוחד שד שמאל היכן שהוציאו לי לפני 3 שנים גוש לא סרטני.
    הלכתי לפני שבוע לכירורג דרך הקופה שאמר שאם הופעל לחץ אגרסיבי לא סביר (זה מה שהיה בעצם) יכול להיות שטף דם וקרישי דם שבמשך הזמן ייעלמו. השאלה שלי, האם זה סביר שכמעט 3 שבועות עדיין יש לי כאלה כאבים שמעולם לא סבלתי מכאבים באזורים האלה? האם בכל זאת יש חשש מרשלנות מהבדיקה שהלכתי בריאה לחלוטין ויצאתי עם כאבים? האם באמת לדעתך זה יעבור או שעליי ללכת לרופא אולי פרטי לבירור אם לא נגרם נזק או שבר בצלעות באזור או ברקמות פיצוץ פנימי של גושים/ בלוטות? משהו אחר? האם אני יכולה להיות רגועה לחלוטין שזה יעבור וייקח עוד זמן? אני ממש סובלת זה הזוי! סליחה על אורך השאלה ותודה רבה לך מקרב לב, ליאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכולה להיות רגועה. המכשיר אינו יכול לגרום לשבר בצלעות...

ד''ר דני רוזין
    16/08/2020

רקמת השד רגישה.
    יכולה להמתין עוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו