כאבים בבטן שמאלית תחתונה קושי לנשום וחולשה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן שמאלית תחתונה קושי לנשום וחולשה
    עידן
    18/11/2020

שלום דוקטור אני לא מפסיק לסבול מכאבים בבטן תחתונה בצד שמאול אני מרגיש משו לוחץ וזז לי בבטן וכאב חזק בצד שמאול תחתון בסיטי פיענוח התפשלות הייתה בבטן שמאלית בדיוק איפה שיש כאבים זה מסביר את הכאבים אחרי הצשפלות עשו לי עוד 3 סיטי וגם mriבטן לא ראו את הצשפלות אני מפחיד שזה בא והולך הצשפלות אולי יש גוש בבטן שגורם הצשפלות הזו ? אני מפחד שזה יתפתח לנמק במעי מה לעשות אני מרגיש שאני הולך להסתבך עם המצב סה הולך ונהיה גרוע יותר האם נגיד יש התפשלות אצלי שבא והולכת האם קודם מופיע חסימת מעיים ואז נמק או שיכול לבוא ישר נמק התפשלות הזו ? אני חייב עזרה אני מרגיש חולשה חזקה הלכתי סורוקה שוב משחררים אותי התפשלות היתה במעי הדק סיטי חוזר לפני חודשים עפ חומר ניגוד תקין אני לט יכול יותר אין מי שיעזור לי אני כול היום עם כאבי תופת מפחד שיתפתח לי נמק בגגל מה שהיה רשום בסיטי התפשלות בצד שמאול וכואב בצד שמאול גם יש אפשרות לגיע עליך לבירור אני לא יכול גם שנוגעים לי בבטן אני גמור למה לא מכניסים אותי ללפרוסקפיה של שעה ומסימים לסיפור הזה איתי כבר כול סורוקה מכירים אותי חייב עזרה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאור כל ההיסטוריה לא נראה שניתן לעזור לך דרך האינטרנט. אם בסורוקה אין מענה לתלונותיך תנסה להגיע לבי״ח אחר

ד''ר דני רוזין
    18/11/2020

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו