כאבים חודשיים לאחר כריתת כיס מרה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים חודשיים לאחר כריתת כיס מרה
    פרח
    19/02/2021

דר שלום,
    לפני חודשיים עברתי ניתוח כריתת כיס מרה שעבר בהצלחה. די מהתחלה הרגשתי מיחושים/דקירות באזור כיס המרה לשאלתי המנתח אמר לי שהכאב הוא עצבי. עם הזמן זה די פחת.
    מזה כמה ימים אני מרגישה את הדקירות הללו מתגברות טיפה. ללא כאב במגע, ללא חום, לדעתי גם לא קשור לאוכל זה או אחר. האם יתכן שעדיין יש כאב עצבי ? פניתי לרופא משפחה הוא הוא בדק את הבטח ושלח אותי ל אולטרסאונד אך אמר שלדעתו הכל בסדר.
    האם הגיוני לסבול גם לאחר חודשיים מכאבים שהם לאחר הניתוח? אם כן כמה זמן הגיוני שארשיג את האזור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן יש לפעמים מיחושים שנמשכים יותר. לגבי הגורם-

ד''ר דני רוזין
    19/02/2021

כל כאב הוא ״עצבי”… אבל לא סביר שיש גרוי ישיר של עצב, לרוב הסיבה היא תהליכים של החלמה באיזור הניתוח, כמו ספיגת שטפי דם קטנים או תהליכי הצטלקות. זה לעתים נמשך- אבל בסוף חולף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

פרח
    19/02/2021

תודה רבה דוקטור על תשובתך המהירה והברור ,
    כמה זמן לדעתך סביר שיימשך תהליך החלמה מן הסוג שתיארת (בהנחה כמובן שהכל אישי(?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניח שבטווח החודש הקרוב זה ירגע. אם לא אפשר להמשיך בירור- לא הייתי רץ עם זה

ד''ר דני רוזין
    19/02/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן בבקשה

פרח
    19/02/2021

דר רוזין, שוב תודה.
    משהו אחרון בבקשה. בעבר, בתקופה שהמתנתי לניתוח במצבים של כאבים חזקים בכיס המרה השתמשתי בתרופה בשם בוסקופן ( לא יודעת האם נמכרת בארץ כיוון שקניתי אותה בחול). למען האמת היא הקלה עלי מאוד.
    האם אתה מכיר את התרופה? האם נגד כאבי דקירות שאני חווה עכשיו(שלי הם מאוד מזכירים את מה שהיה) אפשר להשתמש בה, כיוון שאקמול לא משנה יותר מידי את האי נוחות.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו תרופה שמרגיעה כאב שנובע מהתכווצויות- של מעיים, של כיס המרה וכו׳.

ד''ר דני רוזין
    19/02/2021

אם הכאב דומה יכולה לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו