גוש 3 שנים בבית השחי ואבחון

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גוש 3 שנים בבית השחי ואבחון
    עדי
    20/02/2021

מזה 3 שנים יש לי גוש בבית השחי. ב2017 מיששתי אותו לראשונה והיה ממש קטן..בגודל של חצי אפונה..באותו בזמן הייתי בהריון וגם התגלה גוש בשד. באולטרסרונד נאצר לי כי הגוש בשד שפיר( נלקחה ממנו ביופסיה) ושהגוש בבית השחי כעל הנראה רקמת שד( לא נלקחה ביופסיה) ..במהלך 3 השנים הגוש בבית השחי גדל היום הוא כבר ממש מורגש וקצת מציק לעיתים..בכודל של אפונה או שתיים. באולטרסאונד שד הגוש בבית השחי לא ככ נראה..ובביקור אצל 2 רופאי שד נאמר עי רופא 1 שזה אולי רקמת שד ואילו ע"י רופא אחר שזה גוש חסר ערך שגדל בגלל הורמונים ושינויים בגוף ולא רקמת שד. אני עדיין בחששות שחלילה זה משהו רציני. לא בטוחה מה עלי לעשות ולצי לפנות. אשמח להכוונה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש שקיים מספר שנים הוא בסבירות גבוהה מאד שפיר- ומתאים לרקמת שד

ד''ר דני רוזין
    20/02/2021

שנמצאת בבית החי מחוץ לגבולות הרגילים של השד. האולטרסאונד התקין תומך בכך. אפשר להעזר גם בממוגרפיה להערכה נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עדי
    20/02/2021

תודה רבה על המענה מהיר. חא ראו את הגוש בממגורפיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו