לפעמים כאבים בצד ימין של הבטן התחתונה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• לפעמים כאבים בצד ימין של הבטן התחתונה
    שולי
    29/03/2021

שלום רב ותודה על המענה אחת לכמה חודשים יש לי כאבים בצד ימין של הבטן התחתונה עשיתי מס בדיקות דם ואולטרסאונד בטן שאלתי האם זה יכול להיות התוספתן שאחת לכמה זמן גורם לכאבים יש למיין בכל הפעמים שהיו כאבים גם במיון ביצעו אולטרסאונד ולא ראו אפנדיציט האם זה מסמן שיש בעיה וזה עלול לתפוס אותי אני מאוד מפחדת מזה אפילו חשבתי להוציא אותו כדי שחלילה לא יתפסו אותי כאבים פתאומיים חזקים תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות. השלמת בירור היא על ידי סיטי וקולונוסקופיה

ד''ר דני רוזין
    29/03/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המשך לשאלה בבקשה

שולח
    29/03/2021

היי תודה רבה על המענה כשאתה אומר יכול להיות זה ייתכן שכל כמה חודשים יש כאבים זה לא משהו חד פעמי וחד מאוד בדיקות דם לא מזהה או אולטרסאונד האם אמ אר אי יכול לשלול יש לי בדיקה על משהו אחר שאני במעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MRI הוא כלי טוב, אבל לרוב מתחילים בסיטי.

ד''ר דני רוזין
    29/03/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו