מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גולה קטנה בצוואר בת 43נתי13/04/2021
בת 43
יש לי גולה קטנה ממש בצוואר ניידת לא ממש התייחסתי אליה או לא שמתי לב בכלל, עד שיהיה לי גרד בגוף והתחלתי לבדוקללא סימנים נוספים רק גרד.
עשיתי אולטראוסנד צוואר לפני כחמישה חודשים יצא בלוטות מוגדלות תקינות . הרופאה מיששה לי את הצוואר לפני שבוע ואמרה שאין צורך בבדיקת אולטראוסנד שוב
יש לי תופעת גרד בגוף ובדקתי כל בדיקות הדם ,בדיקות הדם תקינות כולן לשמחתי וגם צילום חזה תקין לשמחתי
אני חוששת חלילה מלימפומה כי לאחותי יש ...
האם יש צורך שוב באולטראוסנד ? גם כירורג בדק לי בלוטות לימפה ואמר שהכל בסדר לפני כשבוע
וגם הבנתי שיש לכולן בלוטות כאלו קטנות שזזות
האם לבדוק שוב ?תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אין שינוי משמעותי אין מורך בעוד אולטרסאונד
ד''ר דני רוזין13/04/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה קטנה בצוואר
נתי13/04/2021תודה על תשובה מהירה , האם גולה קטנה בצוואר יכולה להיות מסוכנת עם בדיקות דם תקינות? תכן והיא חדשה ,היא מספר שבועות קיימת והבחנתי בה לאחר האולטרסואנד שעשיתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות דם לא שוללות גידול, אבל גודל, מבנה, בדיקת רופא ונראה באולטרסאונד לא מעלים חשד.
ד''ר דני רוזין13/04/2021אם אכן זה חדש אפשר לחזור על אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגולה קטנה בצוואר
נתי13/04/2021איני יודעת אם זה חדש אבל מבדיקת רופא לא אמרו שצריך שוב לבדוק ,
תודה רבה רבה על המענה ושיהיו רק דברים משמחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)