גולה קטנה בצוואר בת 43

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גולה קטנה בצוואר בת 43
    נתי
    13/04/2021

בת 43
    יש לי גולה קטנה ממש בצוואר ניידת לא ממש התייחסתי אליה או לא שמתי לב בכלל, עד שיהיה לי גרד בגוף והתחלתי לבדוקללא סימנים נוספים רק גרד.
    עשיתי אולטראוסנד צוואר לפני כחמישה חודשים יצא בלוטות מוגדלות תקינות . הרופאה מיששה לי את הצוואר לפני שבוע ואמרה שאין צורך בבדיקת אולטראוסנד שוב
    יש לי תופעת גרד בגוף ובדקתי כל בדיקות הדם ,בדיקות הדם תקינות כולן לשמחתי וגם צילום חזה תקין לשמחתי
    אני חוששת חלילה מלימפומה כי לאחותי יש ...
    האם יש צורך שוב באולטראוסנד ? גם כירורג בדק לי בלוטות לימפה ואמר שהכל בסדר לפני כשבוע
    וגם הבנתי שיש לכולן בלוטות כאלו קטנות שזזות
    האם לבדוק שוב ?תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גולה קטנה בצוואר בת 43

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אין שינוי משמעותי אין מורך בעוד אולטרסאונד

ד''ר דני רוזין
    13/04/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גולה קטנה בצוואר

נתי
    13/04/2021

תודה על תשובה מהירה , האם גולה קטנה בצוואר יכולה להיות מסוכנת עם בדיקות דם תקינות? תכן והיא חדשה ,היא מספר שבועות קיימת והבחנתי בה לאחר האולטרסואנד שעשיתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם לא שוללות גידול, אבל גודל, מבנה, בדיקת רופא ונראה באולטרסאונד לא מעלים חשד.

ד''ר דני רוזין
    13/04/2021

אם אכן זה חדש אפשר לחזור על אולטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גולה קטנה בצוואר

נתי
    13/04/2021

איני יודעת אם זה חדש אבל מבדיקת רופא לא אמרו שצריך שוב לבדוק ,
    תודה רבה רבה על המענה ושיהיו רק דברים משמחים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו