הדבקה של חתך - תשובה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• הדבקה של חתך - תשובה
    טים
    23/05/2021

שלום דוקטור,
    ביום שבת לפנות בוקר הדביקו לי חתך. הרופא אמר לי שאני אוכל להתרחץ כרגיל ביום למחרת. (אני לא הייתי מספיק מפוקס האם כוונתו הייתה לאור יום שבת או ליום ראשון). שאלה שלי היא כזאת: אני צריך הרי לשטוף ידיים, שירותים, נוגעים בזבל, אוכל מבחוץ, ובכלל - להתקלח. מה הפרוצדורה במצב כזה? לא לעשות כלום? אני אודה לך על חידוד העניין, כלומר האם אפשר לשטוף ידיים עם סבון או בלי סבון ומתי אפשר לחזור להתנהל כרגיל או שאפשר כבר עכשיו להתנהל כרגיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה של חתך - תשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשר להתנהל כרגיל- פרט להשריה במים (אמבטיה) בימים הקרובים

ד''ר דני רוזין
    23/05/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה של חתך - תשובה

טים
    23/05/2021

תודה על המענה. זאת אומרת שאפשר לשטוף ידיים עם סבון, גם אם אזור ההדבקה הוא בפרק כף היד. השרייה באמבטיה אני מבין. כלומר מקלחת אפשר לעשות במים חמים, כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אפשר- אבל בעדינות בלי לקרצף…

ד''ר דני רוזין
    23/05/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה של חתך - תשובה

טים
    23/05/2021

תודה דוקטור על המענה. שאלה אחת אחרונה מאחר ואני מרגיש שזה כבר טו מץ', אבל אני פשוט נשארתי בלי מענה איך להתנהל עם ההדבקה הזאת על הפצע.
    אני זקוק לאימוני כושר כל הזמן. עכשיו האם יש מניעה ללכת להתאמן בגלל זעה וכו'? צריך בכלל לשים פלסטר על הדבק ?
    תודה לגבי המענה של המקלחת ושטיפת הידיים, שוב, אחזור להתקלח ולשטוף ידיים בצורה נורמליות אחרי יום של אי וודאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך בפלסטר. אימונים- אחרי מספר ימים כשהאיזור מחלים ולא רגיש

ד''ר דני רוזין
    23/05/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו