מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוספתן שהתפוצץ בתוך הבטן ואנטיביוטיקהדנה דנון03/06/2021
שלום. לפני כשבוע וחצי התפוצץ לי התוספתן. קיבלתי אנטיביוטיקה וחוברתי לנקז. שיחררו אותי לאישפוז ביתי. העניין הוא שהמוגלה לא מתנקזת לבד. רק כשאנחנו עושים שטיפות לנקז ושואבים את זה אז יוצאת הרבה מוגלה, אבל לבד זה לא יוצא. נראה שזה סמיך מדיי. מלבד זה יש לי הרבה כאבים באיזור הנקז בכל תזוזה שאני עושה. האם כל הדברים האלה תקינים? הבדיקה הבאה היא רק עוד שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טוב שאת שוטפת את הנקז, זה מה שעושים כשהתוכן סמיך. הכאב צפוי בגלל הגרוי של הנקז
ד''ר דני רוזין04/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה על תשובתך
דנה דנון04/06/2021קודם כל, תודה רבה על תשובתך המהירה. כמה זמן הנקז הזה אמור להיות בפנים? אני מחוברת אליו כבר שבוע וחצי וזה גורם לי לסבל רב. אני בקושי מצליחה ללכת. ושאלה נוספת: האם הכאבים באיזור הנקז אמורים להשתפר עם הזמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכאבים יחלפו כשהנקז יצא. לרוב בטווח זמן כזה כבר מוציאים- זה תלוי בכמות ההפרשה, לעתים נעזרים בהדמיה נוספת לוודא שאין שארית גדולה
ד''ר דני רוזין04/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת באותו עניין
דנה דנון04/06/2021האם יש מספר מקסימלי של שטיפות לנקז שמותר לעשות ביום? אני שואלת כי כשאנחנו עושים בבית שטיפות לנקז יוצא עוד ועוד מוגלה בכמות אינסופית, אז אנחנו עושים עוד ועוד שטיפה ושאיבת המוגלה בזה אחר זה. האם זה תקין או שצריך להגביל את מספר השטיפות ליום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין הגבלה, בבי״ח המגבלה היא זמינות צוות אז עושים פעם-פעמיים ביום, אפשר יותר
ד''ר דני רוזין04/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם בנקז
דנה דנון04/06/2021קודם כל המון תודה על תגובותיך המיידיות!!! שנית, אני רואה עכשיו שיורד דם בצינור של הנקז. האם זה תקין? עד עכשיו המוגלה שיצאה היתה רק בצבע צהוב כמו נזלת.
כשמתחיל תהליך ריפוי יש כלי דם חדשים ועדינים אז יכול להיות מעט מעורב בדם.
ד''ר דני רוזין05/06/2021כמובן שאם יש דימום משמעותי ורציף צריך לפנות לרופא/מיון, אבל לרוב לא מדובר בכמות משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלכלה בזמן ניקוז
דנה דנון08/06/2021קודם כל תודה רבה לך על המענה המיידי. שירות מדהים!! אתה ממש עוזר לי! יש לי שאלה נוספת לגבי הכלכלה: בביה"ח נתנו לי כלכלה דלת שארית. אני כבר שבועיים עם הנקז. כאמור, אני כבר בבית. מתי אני יכולה לאכול אוכל רגיל?
כבר יכולה
ד''ר דני רוזין08/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)