לאחר בדיקת אמ אר אי דואגת מאוד

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• לאחר בדיקת אמ אר אי דואגת מאוד
    שני
    05/06/2021

שלום רב תודה מראש על המענה במשך תקופה ארוכה למעלה משנתיים אני סובלת מכבים בצד ימין של הבטן התחתונה לסירוגין נבדקתי מס פעמים במיון ובכל פעם הטענה הייתה שהכאבים מביוץ מכיון שדאגתי מאוד ביצעתי פעם אחת סיטי בטן שהיה תקין אולטרסאונד ולפני כחודש אמ אר אי לא היה איזכור לתוספות מודלק החשש שלי שיש לי סימנים לדלקת בתוספתן ושזה לא יתפוס אותי אני לוקחת אנטיביוטיקה ושה עובר ואז שוב חוזרים הכאבים אני מיואשת ומודאגת האם יכול להיות שהתוספתן עושה לי בעיות אני מתנגדת לעשות קולונוסקופיה אני בחורה רזה ומאוד מפחדת מהבדיקה מה עוש אפשר לעשות לשלול דלקת בתוספתן זה ממש ממוקדם בצד ימין למטה לפעמים מקרין למותן בכל הבדיקות לא רואים תוספתן מודלק אני גם מפחדת מאוד מניתוח מה האפשרויות שלי שוב תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבירות נמוכה שמדובר בדלקת תוספתן, וסבירות עוד יותר נמוכה,

ד''ר דני רוזין
    05/06/2021

גם אם הוא הגורם לכאב, שזה יתקדם לדלקת משמעותית מסוכנת.
    בכל מקרה במצבים כאלה של כאבים חוזרים ללא אבחנה לעתים מגיעים ללפרוסקופיה אבחנתית, ולעתים כריתת תוספתן - ובאחוז מסויים זה פותר את הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו