מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה לניתוח חוזר וניתוח הרניהAron10/08/2021
שלום רב,
אציג בקצרה את הרקע לשאלתי, לפני כשבוע עברתי ניתוח ניסיון לכריתת תוספתן, כאשר למעשה התברר כי רופא אחר צדק באומרו כי אין לנתח ויש לטפל באנטיביוטיקה בשלב זה,
כך שאחרי שעתיים וחצי של ניתוח סגרו בחזרה את החתכים, השאירו נקז והורו על טיפול אנטיביוטי וקביעת מועד לניתוח חוזר.
כמו"כ יש לי הרניה (בבר כבר נותחתי להרניה).
כעת אני שואל, היות ואני אחרי ניתוח ועוד צפויים לי שני ניתוחים בבטן (אא"כ יתברר שאחרי האנטיביוטיקה לא אצטרך לניתוח...), מה הייתם ממלציצים לי?
מהי הדרך הניתוחית הטובה ביותר שתמנע ממני לעבור בסמיכות עוד ניתוחים מלאים ומתישים?
[אציין שאני ספורטאי והפסקת שגרת האימונים מקשה עלי מאוד, מעבר למגבלה והקושי הכללי בתפקוד אחרי ניתוח]
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא כל תוספתן אחרים טיפול אנטיביוטי מחייב כריתה, ולא כל בקע מחייב תיקון.
ד''ר דני רוזין11/08/2021תמשיך בפעילות שלך, ותראה איך הדברים מתפתחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש צורך בניתוח נוסף כרגע
Aron11/08/2021איך אוכל להיות בטוח ורגוע לגבי זה,
אם מצריך ניתוח או לא?
(ברור שבביה"ח בו נותחתי טוענים שאני חייב ניתוח חוזר)
איך ממשיכים מכאן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)