מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר ניתוח PNSגלעד16/08/2021
שלום רב,
אני שבוע לאחר ניתוח PNS שבו כרתו לי את האיזור שבו היה מוגלה ליד פי הטבעת, לאחר הניתוח הרופא המנתח תפר לי את הפצע בתפרים נמסים
היום שבוע לאחר הניתוח באיזור של הניתוח, קצת מתחתיו ויותר קרוב לפי הטבעת הופיע לי אבצס/פצע מוגלתי כלשהו חדש, מה אפשר לעשות עם זה?
האם זה רק ניתוח נוסף? נמאס לי לסבול…
יש לציין כי לאורך כל השבוע הזה התקלחתי 3 פעמים לפחות ביום ושמרתי על הגיינה מאוד גבוהה באיזור הניתוח כולל החלפת תחבושות 3 פעמים ביום.
האיזור שבו היה הניתוח מרגיש טוב וללא כאבים חזקים מידי אבל מטריד אותי מאוד שהופיע מוגלה חדש.
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעט הפרשה זה שכיח וטבעי. אם ממש מדובר על אבצס גדול אז לעתים צריך לפתוח את הפצע ולנקז
ד''ר דני רוזין16/08/2021ולתת לזה להתרפא כפצע פתוח. לצורך החלטה צריך לבדוק את המקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלעד16/08/2021להמשיך לחבוש את האיזור כרגיל או לתת לזה להיות פתוח כרגע כדי להתנקז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חבישה לא הדוקה שתספוג ותשמור נקי, והחלפה 2-3 ביום שלא יישאר רטוב
ד''ר דני רוזין16/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלעד21/08/2021היי,
בהמשך להודעה הקודמת, אני כשבועיים לאחר ניתוח PNS.
הפצע של הניתוח לא ממש נראה מתאחה, יש לציין כי אני נמנע כמה שאפשר מישיבה ואם ישיבה אז עם כרית/על צד הגוף, אך עם זאת הפצע לא מתאחה וגם נראה שהוא נפתח קצת.
האם זה לגיטימי?
והאם כבר אפשר לחזור לשגרת חיים יום יומית, ביום יום אני לא מרגיש כאבים או איזשהי מניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן, ההחלמה של הפצע עשויה לקחת מספר שבועות. אפשר להתנהג כרגיל בלי מגבלות.
ד''ר דני רוזין21/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)