ים/בריכה/טבילה במקווה אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ים/בריכה/טבילה במקווה אחרי ניתוח
    ש.ה
    25/08/2021

שלום
    לפני 7 שבועות עברתי ניתוח כריתת רחם וחצוצרות בגישה בטנית פתוחה (רוחבית). שבועיים לאחר הניתוח אושפזתי שוב בגלל הצטברות נוזל סרוטי מתחת לצלקת וזיהום. פתחו פתח קטן בקצה הצלקת, ניקזו את הנוזלים ונתנו לי אנטיביוטיקה.
    הצלקת נשארה פתוחה והכניסו פתיל גאזה קטן בקצה על מנת שהנוזלים ימשיכו להתנקז. אחרי השחרור הגעתי באופן יומיומי, במשך כשבועיים, לקופה"ח על מנת להחליף את הפתיל, עד שהפתח נהיה קטן מכדי להכניס לשם פתיל.
    לאחר מכן, עוד כשבועיים, המשכתי לראות מעט הפרשה שיוצאת ולפני מס' ימים הפסקתי לראות את ההפרשה, אז אני מניחה שהפתח נסגר..
    האם אני יכולה כבר לטבול במקווה או להיכנס לים ולבריכה? או שעדיף לגשת לכירורג/רופא נשים שייודא שהצלקת אכן סגורה לגמרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהחלט יכולה

ד''ר דני רוזין
    25/08/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ש.ה
    25/08/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו