מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חודש וחצי לאחר ניתוח PNS וכאביםגלעד18/09/2021
היי, אני חודש וחצי לאחר ניתוח PNS, רוב הפצע כבר נסגר אבל האיזטר מאוד כואב ושורף בימים האחרונים, האם זה שכיח? זה מאוד מגביל אותי לאורך כל החודש וחצי לא היו לי כאבים כמעט בכלל.
מה ניתן לעשות? האם זה לגיטימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן, בניתוח בו באיזור נשאר פתוח ההחלמה היא ממושכת וגם אחרי כמה שבועות
ד''ר דני רוזין18/09/2021לעתים יש כאב או צריבה. אם אין חום והאיזור נקי אז זה בגדר הסביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניתוח שלי סגרו את זה עם תפרים נמסים
גלעד18/09/2021בניתוח שלי סגרו את זה עם תפרים נמסים זה לא כאב/צרב בכלל עד היום.
אתה ממליץ למרוח בפנטן או איזשהי משחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם זה יקל עלייך אז אין התנגדות. זה חלק מתהליך ההחלמה הטבעי
ד''ר דני רוזין18/09/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות של דם ומוגלה חודש ומשהו לאחר הניתוח
גלעד18/09/2021היי דוקטור , תודה על המענה המהיר.. יש לי עוד תהייה, הורדתי את התחבושות היום והיה הרבה מאוד הפרשות בעיקר של דם וקצת מוגלה, שוב אני כבר חודש ומשהו לאחר הניתוח וזה לא קרה עד עכשיו.
למה זה קורה והאם זה לגיטימי חודש וחצי לאחר ניתוח או שללכת לבדוק את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאי להיבדק. הדם אינו מדאיג כי רקמת הריפוי עשירה בכלי דם.
ד``ר דני רוזין18/09/2021גם מה שאתה רואה כמוגלה יכול להיות רק הפרשות טבעיות של רקמה חשופה.
אבל לעתים הפצע שנסגר מחביא בעומק עדיין דלקת- אז שווה להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה דוקטור ומחר אבדוק
גלעד18/09/2021תודה רבה על העזרה דוקטור מחר אבדוק את זה טוב שיש את האתר שלכם למענה גם בשבת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)