כדור אומפרדקס עקב כאבים בחזה וצרבות חזקות מאד

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כדור אומפרדקס עקב כאבים בחזה וצרבות חזקות מאד
    רוני
    28/09/2021

שלום דר ותודה, תקופה מאד ארוכה אני סובלת מכאבים בחזה/בקיבה וצרבות נוראיות, קיבלתי לפני חודש מרופא גסטרו אומפרדקס 20 מג פעמיים ביום ובעוד חודש בנובמבר בדיקה עם הצינורית דרך הפה לבדיקה. ניסיתי להחליף תזונה לפי המחקרים מהמותר לאכול ומה לא והאמת וזה עזר הרגשתי יותר טוב והייתה שמחה.. אבל שוב אכלתי אוכל שמן וחומצי ושלשום היו לי כאבים וצרבות חשבתי שאני מתה ובבוקר התחלתי אומפדקס. הכדור עשה לי יותר גרוע ונבהלתי, יש מצב שכדור לא מתאים ועושה יותר נזק? אציין שלפני 30 שנה היה לי את אותו סיפור עשו לי את הבדיקה וקיבלתי חודש פמוטידין 20 מג פעמיים ביום ועבר. השאלה שלי האם אפשר לקחת פמוטידין שניתן גם ללא מרשם 30 מג ללא הרופא וזה לאותה מטרה. הרוקח אמר שכן אבל אני בדילמה לכן פונה אליך... תודה רבה לך, סובלת מאד ועד שיגיע הבדיקה זה הרבה זמן. חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האומפרדקס לא גורם נזק, אבל גם אין בעיה לנסות פמוטידין אם עוזר לך.

ד''ר דני רוזין
    28/09/2021

מעבר לזה- פרט לבירור של הקיבה, כדאי לשקול גם אולטרסאונד- לעתים תופעות של כיס מרה דומות לאלו של מחלה פרטית בקיבה ובתרסריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוונתי מחלה פפטית ולא פרטית

ד''ר דני רוזין
    28/09/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו