מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בירור על בקע כ-3 ס"מ מעל הטבורסיון18/10/2021
שלום ד"ר רוזין
ברצוני לברר על בקע כ-3 ס"מ מעל הטבור רוחב הפתח 0.5 ס"מ והודגם שומן פרופיטוניאלי 4×1.6×1 ס"מ.
אם אפשר לשאול :
*מה זה אומר על גודל השומן? נחשב גודל מסוכן? למה ניתן להשוות את הגודל?
האם ההמלצה לנתח מיידי?
*אם יש עדיין שיקול לאפשרות הריון קראתי בעלון שלך שניתן להמתין בביטחה?? (נחשב אפיגסטרי?)
*האם פעילות תנועה יכולה להיות מלאה ומרובה (טעיתי רק פעם אחת במשא כבד של ריהוט וזה קרה.. כאדם שחי תנועה זה פשוט מדכא אותי ברמות קשות! ויש לי לפעמים כאבים מתחת לצלעות לא ברורים בשריר וגם מבפנים אולי קצת בחילות אם אוכל קצת סמוך לשינה - יש קשר? ייתכן גם לחץ. האם כאשר מודגם 1.5 ס"מ התרחקות בין הרקטוסים זה מצב בעייתי?
-בנוסף האם תוכל לומר אם ניתוח פתוח עם רשת טוב במקרה מסוג זה?
כיצד ניתן לתאם למרפאה שלך? רק בשיבא?
מודה מראש על המענה וכן סליחה על ריבוי השאלות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אף אחד מהנתונים אינו מסוכן או חמור. כדאי לבדוק כדי להתרשם ישירות מהממצאים.
ד''ר דני רוזין18/10/2021ולהבין מה מידת ההפרעה. לא תמיד חייבים לנתח.
אפשר להגיע למרפאה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)