מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי הטן בבטן תחתונה מימיןדינה19/10/2021
שלום !כבר חצי שנה אני סובלת מכאבי בטן התחתונה מימין בערך בקו של פי הטבור.הכאבים לא חזקים,אך מציקים.עברתי אולטסאונד,סיטי בטן ואגן עם שתייה והזרקת חומר ניגודי ללא ממצא חריג פרט לרחם מוגדל.אני נמצאת במעקב גינקולוגי קבוע.הרופאה שלי טוענת פעם אחרי פעם שהכאבים לא קשורים לגינקולוגיה.
חשוב לציין שלפני 3 שנים עברתי ניתוח של 3 בקעים:מפשעיתי ימין,טבורי וספיגיליאן משמאל.הייתה לפורוסקופיה וניתוח פתוח במפשע.בבטן שלי 7 צלקות(צלקת גדולה במפשע ועוד 6 צלקות קטנות נוספות ,בעיקר מימין).
האם יש מצב שהכאבים מהידבקויות?
האם יש הדמייה/בדיקה נוספת שכדאי לעשות לצורך האבחנה?
אשמח לעצה.
תודה
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגיוני שיש הדבקויות, פחות סביר שהן גורמות לכאב. זו טעות נפוצה.
ד''ר דני רוזין20/10/2021האם היה בירור גסטרו? קולונוסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכאבים שלי הם לא בימין הבטן אלא יותר במרכז
דינה20/10/2021בוקר טוב,דוקטור!תודה על תשובותך.אני ממתינה לתור לרופא שתמיד עושה לי קלונוסקופיה.התור כנראה יהיה רק בינואר.עשיתי פעמיים קולונו בשנת 2017 והכל היה תקין.האם יש מצב שיש בעחה במעי ובסיטי לא ראו כלום?הכאבים שלי הם לא בימין בצד אלא יותר במרכז,יותר באיזור המעי הדק מאשר מעי גס.אני ממש מיואשת ולא יודעת איך לצאת מהמעגל.חוששת שמשהו גדל שם ומפספסים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסיכוי להחמצה אחרי הבירור שעברת הוא מזערי. אחוז גבוה
ד''ר דני רוזין20/10/2021מכאבי הבטן הם ״פונקציונליים״ ולא מאתרים את הסיבה המדוייקת- ואין משהו חמור שגורם להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על סבלנותך ועל רצונך לעזור
דינה20/10/2021תודה רבה,דוקטור!המשך יום נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)