כאבי הטן בבטן תחתונה מימין

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבי הטן בבטן תחתונה מימין
    דינה
    19/10/2021

שלום !כבר חצי שנה אני סובלת מכאבי בטן התחתונה מימין בערך בקו של פי הטבור.הכאבים לא חזקים,אך מציקים.עברתי אולטסאונד,סיטי בטן ואגן עם שתייה והזרקת חומר ניגודי ללא ממצא חריג פרט לרחם מוגדל.אני נמצאת במעקב גינקולוגי קבוע.הרופאה שלי טוענת פעם אחרי פעם שהכאבים לא קשורים לגינקולוגיה.
    חשוב לציין שלפני 3 שנים עברתי ניתוח של 3 בקעים:מפשעיתי ימין,טבורי וספיגיליאן משמאל.הייתה לפורוסקופיה וניתוח פתוח במפשע.בבטן שלי 7 צלקות(צלקת גדולה במפשע ועוד 6 צלקות קטנות נוספות ,בעיקר מימין).
    האם יש מצב שהכאבים מהידבקויות?
    האם יש הדמייה/בדיקה נוספת שכדאי לעשות לצורך האבחנה?
    אשמח לעצה.
    תודה
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגיוני שיש הדבקויות, פחות סביר שהן גורמות לכאב. זו טעות נפוצה.

ד''ר דני רוזין
    20/10/2021

האם היה בירור גסטרו? קולונוסקופיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאבים שלי הם לא בימין הבטן אלא יותר במרכז

דינה
    20/10/2021

בוקר טוב,דוקטור!תודה על תשובותך.אני ממתינה לתור לרופא שתמיד עושה לי קלונוסקופיה.התור כנראה יהיה רק בינואר.עשיתי פעמיים קולונו בשנת 2017 והכל היה תקין.האם יש מצב שיש בעחה במעי ובסיטי לא ראו כלום?הכאבים שלי הם לא בימין בצד אלא יותר במרכז,יותר באיזור המעי הדק מאשר מעי גס.אני ממש מיואשת ולא יודעת איך לצאת מהמעגל.חוששת שמשהו גדל שם ומפספסים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיכוי להחמצה אחרי הבירור שעברת הוא מזערי. אחוז גבוה

ד''ר דני רוזין
    20/10/2021

מכאבי הבטן הם ״פונקציונליים״ ולא מאתרים את הסיבה המדוייקת- ואין משהו חמור שגורם להם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על סבלנותך ועל רצונך לעזור

דינה
    20/10/2021

תודה רבה,דוקטור!המשך יום נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו