מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב בחזה בבליעה והאם זה יכול להיות כאב מוקרן ממקור שלדחן24/10/2021
שלום ד"ר
בת 28. בריאה.
למעט רפלוקס( בוצע בעבר לפני כמה שנים פעמיים גסטרוסקופיה נקלחו ביופסיות.הכל היה בסדר.)
אני נוטלת אומפרדקס פעם ביום בבוקר כמעט באופן קבוע.
בשבוע האחרון יש לי תופעה מטרידה ( תופעה שקרתה לי מספר פעמים בעבר ועברה לאחר יום יומיים) אך הפעם זה ממשיך יותר.
התופעה היא כשאני בולעת אוכל אפילו שתייה לפעמים אני מרגישה כאב בצד החזה. צד ימין. לא באמצע.
אפילו לפעמים אם אני מתכופפת אני יכולה להרגיש את הכאב..לא יודעת אם זה אפילו נקרא חזה. המיקום הוא מעל השד. זה לא קורה בכל בליעה וגם לא בכל תנוחה של בליעה.. בנוסף אם אני לוחצת על אותו אזור עם היד אני מרגישה כאב. כאילו השכמות הצוואר הכל שם תפוס וכואב..
האם זה יכול להיות כאב מוקרן ממקור שלד? אך למה הוא מופיע בעיקר בבליעה ובלחיצה.. או שמא זה מהוושט? ואם כן מה זה יכול להיות ומה הטיפול..
מציינת לא יודעת אם יש קשר שהכאב הזה
התחיל הפעם כשהגוף שלי בסטרס .מעין תקופה כזאת..
אודה לחוות דעתך המקצועית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם זה מופק גם במגע חיצוני סביר להניח שהמקור הוא שריר ושלד ולא פנימי.
ד''ר דני רוזין24/10/2021גם בבליעה יש הפעלת שרירים וזה יכול לגרות את הכאב של השריר התפוס.
אם לא יסתדר בימים הקרובים כדאי בכל זאת לבדוק לעומק את מה שקשור לבליעה- דרך רופא גסטרו. אבל אין דחיפות אז כדאי להמתין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)