מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחושת גוש בבטן שמאלית תחתונה משו לוחץ על הצד שמאלעידן19/11/2021
שלום יש כאבים בבטן תחתונה משמאול הרבה זמן יש תחושת גוש בבטן שמאלית שלוחץ על הבטן בסיטי היה התפשלות מעי בלי חסימה בדרך כלל שיש התשפלות יש גורם בתוך המעי שגרם להץשפלוך הזו האם זה נכון ? הכאבים שלי הולכים ומוחמרים עם הזמן כרגע משו זז לי בבטן ולוחץ על הבטן האם שלוש סיטי שעשיתי לפני שנה היה האחרון ללא חומר ניגודי וכול הסיטי שעשיתי במשך 3 שנים יכולים לפספס גוש בבטן קולנסקפיה גם עשיתי לפני שלוש שנים תקין אשמח לעזרה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרוב בהתפשלות דוקא אין גוש. והסיכוי להחמצה אחרי כל הבדיקות הוא אפסי
ד''ר דני רוזין19/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב קבוע בבטן ותזוזות בבטן
עידו19/11/2021אז אולי יש לי גידול בבטן או משו לא מפסיק לי תזוזות בבטן וכאב קבוע בבטן שמאלית תחתונה והסביבה הטבור כאב קבוע איך אפשר לעשות לפרוסקופיה אבחנתית אני מתפטל מכאבים 24 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלו לא סימנים של גידול בדרך כלל. רופא גסטרו צריך להחליט אם יש מרום ללפרוסקופיה
ד''ר דני רוזין19/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 שנים סובל מכאבים ולא יודע מה זה
עידו19/11/2021לא יודע מזה אבל יש משו בבטן לא תקין לא סתם היה התשפלות גם יש משו אני בטוח מליון אחוז או דלקת או משו לא סתם מתלונן זה לא חולף לשניה 4 שנים אני ככה לפני זה לא היה לי כאבים בבטן התפשלות ראו מימית באגן וצקום בעמדה נמוכה זה כול מה שראו בכול בדיקות שלי משו לוחץ.על הבטן כרגע בדיקות דם תקין כול הזמן גסטרו יכול לקבוע לי לפרוסקופיה רחבנתית ? מעדיף האמת למות אפילו בניתוח מאשר לחיות ככה זה לא חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)