תחושת גוש בבטן שמאלית תחתונה משו לוחץ על הצד שמאל

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• תחושת גוש בבטן שמאלית תחתונה משו לוחץ על הצד שמאל
    עידן
    19/11/2021

שלום יש כאבים בבטן תחתונה משמאול הרבה זמן יש תחושת גוש בבטן שמאלית שלוחץ על הבטן בסיטי היה התפשלות מעי בלי חסימה בדרך כלל שיש התשפלות יש גורם בתוך המעי שגרם להץשפלוך הזו האם זה נכון ? הכאבים שלי הולכים ומוחמרים עם הזמן כרגע משו זז לי בבטן ולוחץ על הבטן האם שלוש סיטי שעשיתי לפני שנה היה האחרון ללא חומר ניגודי וכול הסיטי שעשיתי במשך 3 שנים יכולים לפספס גוש בבטן קולנסקפיה גם עשיתי לפני שלוש שנים תקין אשמח לעזרה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרוב בהתפשלות דוקא אין גוש. והסיכוי להחמצה אחרי כל הבדיקות הוא אפסי

ד''ר דני רוזין
    19/11/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב קבוע בבטן ותזוזות בבטן

עידו
    19/11/2021

אז אולי יש לי גידול בבטן או משו לא מפסיק לי תזוזות בבטן וכאב קבוע בבטן שמאלית תחתונה והסביבה הטבור כאב קבוע איך אפשר לעשות לפרוסקופיה אבחנתית אני מתפטל מכאבים 24 שעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלו לא סימנים של גידול בדרך כלל. רופא גסטרו צריך להחליט אם יש מרום ללפרוסקופיה

ד''ר דני רוזין
    19/11/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 4 שנים סובל מכאבים ולא יודע מה זה

עידו
    19/11/2021

לא יודע מזה אבל יש משו בבטן לא תקין לא סתם היה התשפלות גם יש משו אני בטוח מליון אחוז או דלקת או משו לא סתם מתלונן זה לא חולף לשניה 4 שנים אני ככה לפני זה לא היה לי כאבים בבטן התפשלות ראו מימית באגן וצקום בעמדה נמוכה זה כול מה שראו בכול בדיקות שלי משו לוחץ.על הבטן כרגע בדיקות דם תקין כול הזמן גסטרו יכול לקבוע לי לפרוסקופיה רחבנתית ? מעדיף האמת למות אפילו בניתוח מאשר לחיות ככה זה לא חיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו