ריפלוקס וצרבות על בסיס קבוע וכאבים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס וצרבות על בסיס קבוע וכאבים
    נועה
    07/12/2021

שלום לפני כמעט שנתיים התחילו לי צרבות על בסיס קבוע, בוצעה גסטרוסקופיה והתגלה בקע 2.5 סמ הומלץ לי לקחת נקסיום 40 מג קבוע. אחרי שנה נכנסתי להיריון והורדתי מינון ל20 מג בהמלצת רופא, הרגשתי מעולה עם ה20 מג בבוקר עד לפני חודש וחצי. יום אחד חזרו הצרבות למרות הנקסיום. הרופא המליץ לקחת 40 מג בבוקר אך ללא הצלחה, הומלץ לקחת 40 בוקר ו40 ערב למשך שבוע וגם זה ללא הצלחה. אני לפני גסטרוסקופיה, עדיין לא קבעו לי תור... הרופא המליץ לנסות לעבור לקונטרולוק. 1.האם יכול להיות שינוי לטובה ממעבר לכדור אחר? 2.האם יש פיתרון הגיוני אחר שהוא לא שינוי תזונתי או כדורים? הרופא טוען שניתוח יכול לעשות נזקים אחרים.. אני כן משתדלת לאכול בריא אבל לפעמים רוצה גם להתפנק... בת 29
    המחשבה על לשנות תזונה לגמרי מדכאת אותי וזה אומר להימנע מהרבה מאכלים שאני אוהבת. מצד שני גם כדורים לכל החיים מפחיד אותי כי הבנתי שיכולות להתפתח בעיות אחרות בטווח הארוך.
    האם ניתוח הוא באמת כל כך בעייתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתכן וניתוח מוצדק אם טיפול תרופתי לא מספק (אפשר לנסות לשנות כדור)

ד''ר דני רוזין
    07/12/2021

אבל זה דורש בירור מלא כדי לקבוע אם מתאימה לניתוח והוא צפוי לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו