פוליפים מרובים בכיס המרה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• פוליפים מרובים בכיס המרה
    פוליפים מרובים
    10/12/2021

מספר שאלות אורכות

הקדמה
    לפני שנה צרכתי שמן זיית בכמויות נדיבות התמכרתי וכל ארוחה הייתה מתובלת בחצי כוס שמן זיית בסך הכל צרכתי קרוב ל 2 כוסות מלאות של שמן זיית ביום כך כל יום

לאחר כמה חודשים של צריכה שכאלו , בבדיקת דם שיגרתית נמצאו בלירובין מעט גבוה שבו יחסו ל אולי. הרופא טען תסמונט גילברט

נשלחתי לאולטרה סאונד בטן שבו הכל היה תקין ללא חסימות , רק שנמצאו פוליפים מרובים בכיס המרה הגדול שבהם 0.6 , טכנאי האולטרה סאונד אמר לי לא לדאוג שמדובר במשהוא שפיר

לאחר ארבע חודשים בבדיקת אולטרה סאונד חוזר ללא שינוי

מאז שנאמר לי לגבי הפוליפים , אני חיי בפחד

מספר שאלות לרופא
    1. האם צריכה מופרזת של שומנים שצרכתי יתכן שגרמה לי לפוליפים בכיס המרה.

2. בשאלה ששאלתי בפורם אחר נאמר לי שלא המתין ולבדוק בהקדם את הנושא לעומק לבדוק אם הפוליפים שפירים ,

טכנאי האולטרה סאונד אמר לי שמדובר במשהוא שפיר , האם הבדיקה אולטרה סאונד הזאת מספיק מהימנה או שצריך לעשות בדיקה נוספת .

3. הפסקתי שימוש במינוקסי לשיער , מחשש שאוליי המינוקסי גרם לפוליפים , מאז השיער נשר ונהיה דליל , האם ניתן לחזור למינוקסי או שיש חשש שהמינוקסי גרם לפוליפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליפים מרובים בכיס המרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפים בכיס מרה הם ברוב המקרים לא פוליפים אמיתיים אלא רק משקעי כולסטרול על הדופן- לא מסוכן ולא ממאיר.

ד''ר דני רוזין
    10/12/2021

אם הפוליפים קטנים מסנטימטר הם לא מדאיגים ורק עוקבים- בעזרת אולטרסאונד
    אפשר להשתמש בתכשירים כמו קודם.
    לגבי בשמן- לא טוב להגזים בשום דבר אבל אין קשר ישיר מובהק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו