ציפורן ירוקה - כנראה ציפורן חודרנית

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• ציפורן ירוקה - כנראה ציפורן חודרנית
    דנה
    07/01/2022

הייי ד"ר לפני חודש בדיוק ילדתי בניתוח קיסרי, התחלתי להרגיש בבוהן כמו שטף דם וכאבים בציפורן וגם היא היתה מאד לבנה.
    כמה שבועות לאחר הלידה הלכתי לקוסמטיקאית שתגזור לי ציפורניים (שכבר היו מאד ארוכות) כי לא יכולתי להתכופף מהניתוח.
    וכשהיא גזרה לי אמרה שמתחיל להיות דלקת, שמתחיל להיות כמו מוגלה, שמתי על דעת עצמי משחת עיניים אנטיביוטית וכמובן מים עם סבון בגיגית.
    הייתי אצל רופא כירורג השבוע אמר לי שאין ברירה צריך להסיר את הציפורן כולה, אמרתי לו שאני מעדיפה טיפול שמרני כי אני מאד רגישה ועדינה אני מפחדת מעקירה
    אני ממשיכה עם גיגית במים עם מלח וסבון ובנוסף נתן לי משחה אנטיביוטית ולראות איך ארגיש אחרי שבועיים, בנתיים הציפורן הפכה ירוקה
    יש עוד טיפול שאפשר לעשות? אני מפחדת מעקירה, יש משהו אחר שממיס אולי את הציפורן? איך ההרדמה נעשית?
    בתודה מראש
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההרדמה נעשית בזריקה, והפעולה לא ממש קשה… מצד שני עם כל האי נעימות

ד''ר דני רוזין
    07/01/2022

אין פה ממש סכנה או דחיפות ואם אין כאב אז לא נורא להמשיך בטיפול השמרני שאת עושה ולראות איך מתפתח, לעתים הציפורן נושרת לבד ולעתים פשוט יש צמיחה של ציפורן בריאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורן עוד שניה בחוץ והבוהן השניה עם שטף דם

דנה
    07/01/2022

היי ד״ר תודה על המענה, אני עכשיו שוב אחרי מים בגיגית עם סבון ומלח והציפורן ממש עוד שניה בחוץ צד אחד יצא לגמרי צד אחד עדיין מחובר לעור
    מאמינה שהיא תיצא לבד עוד כמה פעמים של מים וסבון אבל מסביב לציפורן גם כואב לי הוא די אדום האזור ונפוח כנראה עדיין דלקתי לא?
    עכשיו ראיתי שגם בבוהן ברגל השניה מתחילה להיות עם שטף דם כמעט כל הציפורן סגולה מה זה אומר גם ציפורן חודרנית? יכול להיות שכל זה קרה לי בגלל הבצקות בהריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחות סביר שזו ציפורן חודרנית ויותר הגיוני ההסבר שהצעת.

ד''ר דני רוזין
    07/01/2022

צפוי להסתדר…

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו