מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבצס בבית השלימאור06/03/2022
דוקטור שלום רב
בבית השחי במרכז ממש יצא לי לפני אולי שנתיים מעין פצעון אבל עגול כזה בגודל של חצי אפונה כזה עגול שנית לתפוס אותו
הייתי אצל כירווג אולי אפילו אצל עוד אחד למקרה אחר ושניהם שאלו אותי זה מפריע לך אמרתי שלא
אז הוא אמר זה כלום
עכשיו ראיתי אולי פעם הוא היה מעט אדמדם ועכשיו נראה לי שהפך אולי בהיר בצבע העור כזה אולי אני טועה
א. מה זה?
ב. והאם כדאי לנסות להוריד או טיפול משחתי אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לרוב זו בלוטת חלב של העור שמתנפחת למיסטה קטנה ואין צורך לעשות כלום אם לא מפריע
ד''ר דני רוזין06/03/2022אם נהיה דלקתי מטפלים מקומית במשחה אנטיביוטית, לעתים זה בכל זאת מפריע ואז מוציאים בהרדמה מקומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סוג משחה אנטיביוטית מתאים ?
מאור14/03/2022האם טרידרם יכולה להתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן. רוב המשחות האנטיביוטיות מתאימות
ד''ר דני רוזין14/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור יקר המשך - המשחה לא כל כך עזרה
מאור23/03/2022ואז ניגשתי לאחיות וכירורוג שהיה נתן אנטיביוטיקה 10 ימים 4 פעמים ציפויט פורטה
היום יומיים אחרי התנפח ונעשה מוגלתי שוב פניתי לאחיות והם שלחו אותי לכירורוג שינקז את זה
הוא ניקז את זה עכשיו
ואמר לי להפסיק את האנטיביוטיקה( שתיתי כבר יומיים וחצי )
האם זה נכון לדעתך?
ואמר לי שבעוד חודשיים שלושה ללכת להוריד את המורסה כשהיא שוב תופיע - מה דעתך דוקטור?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן נשמע הגיוני. להרגיע ואז להסיר
ד''ר דני רוזין23/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הגיוני גם להפסיק את האנטיביוטיקה
מאור23/03/2022אחרי יומיים וחצי כי הוא ניקז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן אחרי ניקוז לרוב אין צורך- אלא אם יש הרבה אודם דלקתי סביב
ד''ר דני רוזין23/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)