כאבי מותן שמאלי ,גב ובטן שמאלי מותן

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבי מותן שמאלי ,גב ובטן שמאלי מותן
    ניב
    08/03/2022

דוקטור שלוםבת 36 בריאה 4 שנים שיש לי כאבי בטן בצד שמאל במותן,מחת לצל של החזה השמאלי מרגישה רגישות.הכאב הולך וחוזר לסירוגין,הכאב עמום ומציק והוא נמצא בגב השמאלי בצד המותן הקשת של הבטן והגב .עשיתי קונוסקופיה תקין,הייתי אצל קאומטולוג הכל בסדר,רופא כליות אמר הכל בסדר,בדיקות שם בסדר,הכאב גורם לבחילה מידי פעם,וזה כאב מציק תחושת כובד ,למשל שעושים לי עיסוי בצדדים של האמצע של הגב מרגיש לי שיחרור כמו שמתפזר הכאב,ואם אני לוחצת על המותן מציד וכואב.מה לדעתך ניתן לעשות ומה היית ממליץ לי על איזה בדיקות או למי לפנות.עשיתי אולטרסאונד בטן הכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכאב ממושך כדאי להשלים סיטי. מעבר לזה, אחרי ארבע שנים,

ד''ר דני רוזין
    08/03/2022

כדאי לקחת בחשבון שאולי לא תמצא סיבה, ואולי כדאי לפנות לטיפול אלטרנטיבי כמו דיקור- השאלה כמה זה באמת מפריע. הסיכוי למשהו מסוכן אחרי ארבע שנים הוא זעום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר דוקטור

ניב
    08/03/2022

תודה דוקטור על המענה המהיר,אתה צודק אני אנסה טיפול אלטרנטיבי דיקור.המון תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו