מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי מותן שמאלי ,גב ובטן שמאלי מותןניב08/03/2022
דוקטור שלוםבת 36 בריאה 4 שנים שיש לי כאבי בטן בצד שמאל במותן,מחת לצל של החזה השמאלי מרגישה רגישות.הכאב הולך וחוזר לסירוגין,הכאב עמום ומציק והוא נמצא בגב השמאלי בצד המותן הקשת של הבטן והגב .עשיתי קונוסקופיה תקין,הייתי אצל קאומטולוג הכל בסדר,רופא כליות אמר הכל בסדר,בדיקות שם בסדר,הכאב גורם לבחילה מידי פעם,וזה כאב מציק תחושת כובד ,למשל שעושים לי עיסוי בצדדים של האמצע של הגב מרגיש לי שיחרור כמו שמתפזר הכאב,ואם אני לוחצת על המותן מציד וכואב.מה לדעתך ניתן לעשות ומה היית ממליץ לי על איזה בדיקות או למי לפנות.עשיתי אולטרסאונד בטן הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לכאב ממושך כדאי להשלים סיטי. מעבר לזה, אחרי ארבע שנים,
ד''ר דני רוזין08/03/2022כדאי לקחת בחשבון שאולי לא תמצא סיבה, ואולי כדאי לפנות לטיפול אלטרנטיבי כמו דיקור- השאלה כמה זה באמת מפריע. הסיכוי למשהו מסוכן אחרי ארבע שנים הוא זעום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר דוקטור
ניב08/03/2022תודה דוקטור על המענה המהיר,אתה צודק אני אנסה טיפול אלטרנטיבי דיקור.המון תודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)