מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קולנוסקופיה כן או לא מה דעתךתהילה04/04/2022
שלום דר רוצה לשמוע את דעתך
יש לי תסמינים מוזרים במעיים כל פעם משהו אחר לצורך העניין כמו פעם עצירות פעם יציאות רכות בכמות קטנה כל שעה צואה בקוטר עפרון כאבים מידי פעם בבטן תחתונה ובחילות קשות לפני שלוש שנים עשיתי קולנוסקופיה הכל היה תקין
השבוע הייתי אצל רופאת נשים בגלל כאבים בבטן תחתונה היא אמרה שהכל תקין מבחינה נשית ושיש לי פעילות מעיים מוגברת באולטרסאונד
לפני שבועיים עשיתי דם סמוי ויצא תקין ברוך השם הרופאה שלי אומרת אם הדם סמוי תקין לא חייב לעשות קולנוסקופיה כנראה יש לך תסמינים של מעי רגיז אציין שהקולנו האחרון היה לפני 3 שנים תקין האם אתה חושב שאני יכולה להיות רגוע ולוותר על קולנו?
ומאילו סיבות יש פעילות מעיים מוגברת? אציין שאני שותה המון קפה והרבה מים בת 35 גסטרו תקין אגב וסובלת קצת מלחץ נ9שי כי לא מצליחה להכנס להריון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רואה את התשובה ?
תמר04/04/2022לא רואה את התשובה למרות שהופיע לי שיש מענה האם אפשר לשחזר את התשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התמונה מתאימה למעי רגיז וממליץ יעוץ גסטרו, לא רואה כרגע סיבה לעוד קולונוסקופיה
ד''ר דני רוזין04/04/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)