מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בלתי פוסקיםסנדי05/08/2022
שלום דוקטור
לפני כחודש וחצי עברו עליי 2 דברים שאני רואה כמחשידים לכאבים הנוראיים שאני חווה..
1. סיימתי להניק אחרי תקופה של שנתיים שאני בספק שזו הסיבה כי נטלתי אוגמנטין במחשבה שזה דלקת בשד וללא הועיל.
2. ביצעתי טיפול להסרת שיער בשיטת ipl במכון מוכר וידוע.
לאחר הטיפול נותרתי בבית שחי שמאל עם כוויה ״קלה״ יחסית שכלל עקצוץ וגלד שחור שנשר לאחר כמה ימים… אבל גם לאחר תקופה שעברה עדיין כואב לי מאוד מאוד בבית השחי (למגע אין משהו מחשיד ובמראה יש סימן קטן של הכוויה) עד כדי כך שיש לי כאבים שמעירים משינה בכל כתף וזרוע שמאל וגם לכיוון שד ואפילו עמוד שדרה. אני פחות מאמינה שזה משהו אורתופדי..
עשיתי המון ברורים : בדיקת דם מדדי דלקת תקין למעט אנמיה קלה, נשללה בעיה לבבית, us בית שחי תקין בשד שמאל בלוטת לימפה תוך ממרית 7 מ״מ שלדברי כירורגית שד לא מדאיג ולא קשור להסרת שיער. אפילו עשיתי צילום כתף וus שיצא תקין אבל הכאבים פשוט עצומים…
אני חייבת לציין דבר חשוב שדיברתי עם המכון שעשה לי את הטיפול ואמרה שהעוצמה לא יכולה להגיע לפגיעה למשל בבלוטת הלימפה וזה לא הגיוני שמקור הכאב משם …אני לוקחת הכל בערבון מוגבל.
סליחה על החפירה אבל חשוב לי לדעת אם נניח נפגעתי מהמכשיר האם יש דרך לתקן? איזה בדיקות ניתן לעשות? לא הגיוני שזה רק אולטרסאונד מאמינה שיש דרכים לבדוק… אני רוצה את החיים שלי בחזרה ללא כאבים קשים
אם האולטרסאונד בבית שחי היה תקין - האם אפשר לסמוך על זה??? או צריך mri…
אשמח לעזרה והכוונה לפתור את הכאב הבלתי נסבל הזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאור התיאור והבדיקות לא נשמע שיש פגיעה שניתנת לפיתרון התערבותי,
ד''ר דני רוזין05/08/2022ומציע לפנות למרפאת כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)