כאבים בלתי פוסקים

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים בלתי פוסקים
    סנדי
    05/08/2022

שלום דוקטור
    לפני כחודש וחצי עברו עליי 2 דברים שאני רואה כמחשידים לכאבים הנוראיים שאני חווה..
    1. סיימתי להניק אחרי תקופה של שנתיים שאני בספק שזו הסיבה כי נטלתי אוגמנטין במחשבה שזה דלקת בשד וללא הועיל.
    2. ביצעתי טיפול להסרת שיער בשיטת ipl במכון מוכר וידוע.
    לאחר הטיפול נותרתי בבית שחי שמאל עם כוויה ״קלה״ יחסית שכלל עקצוץ וגלד שחור שנשר לאחר כמה ימים… אבל גם לאחר תקופה שעברה עדיין כואב לי מאוד מאוד בבית השחי (למגע אין משהו מחשיד ובמראה יש סימן קטן של הכוויה) עד כדי כך שיש לי כאבים שמעירים משינה בכל כתף וזרוע שמאל וגם לכיוון שד ואפילו עמוד שדרה. אני פחות מאמינה שזה משהו אורתופדי..
    עשיתי המון ברורים : בדיקת דם מדדי דלקת תקין למעט אנמיה קלה, נשללה בעיה לבבית, us בית שחי תקין בשד שמאל בלוטת לימפה תוך ממרית 7 מ״מ שלדברי כירורגית שד לא מדאיג ולא קשור להסרת שיער. אפילו עשיתי צילום כתף וus שיצא תקין אבל הכאבים פשוט עצומים…
    אני חייבת לציין דבר חשוב שדיברתי עם המכון שעשה לי את הטיפול ואמרה שהעוצמה לא יכולה להגיע לפגיעה למשל בבלוטת הלימפה וזה לא הגיוני שמקור הכאב משם …אני לוקחת הכל בערבון מוגבל.
    סליחה על החפירה אבל חשוב לי לדעת אם נניח נפגעתי מהמכשיר האם יש דרך לתקן? איזה בדיקות ניתן לעשות? לא הגיוני שזה רק אולטרסאונד מאמינה שיש דרכים לבדוק… אני רוצה את החיים שלי בחזרה ללא כאבים קשים
    אם האולטרסאונד בבית שחי היה תקין - האם אפשר לסמוך על זה??? או צריך mri…
    אשמח לעזרה והכוונה לפתור את הכאב הבלתי נסבל הזה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בלתי פוסקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאור התיאור והבדיקות לא נשמע שיש פגיעה שניתנת לפיתרון התערבותי,

ד''ר דני רוזין
    05/08/2022

ומציע לפנות למרפאת כאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו