מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב בצלעות חזה שמאללי06/08/2022
היי, למעלה מחודש אני סובלת מכאב בצלעות החזה בצד שמאל. מידיי פעם כשנוגעת באזור יכולה לחוש בכאב, הכאב מתגבר בשעות הערב והלילה ובבוקר כשמתעוררת.. ביצעתי צילום חזה כללי בקופ״ח (לא ממוקד לצלעות) עקב תלונה כללית על כאבים בחזה והצילום יצא תקין. הכאבים יותר מורגשים בשכיבה על הצד/בטן וכאשר מבצעת תנועה חדה. אין כאב בשיעול או נשימה עמוקה. אני לא מבצעת פעילות גופנית אבל מרימה המון את ילדי הקטנים במדרגות ובאופן כללי . אני מאוד מאוד חוששת ממחלה (שאפילו קשה לי לרשום את שמה). מה הסיכוי שהכאב מעיד על משהו כזה מסוכן? לא היו אמורים לראות זאת בצילום? תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי אפסי. לרוב מדובר על דלקת קלה בסחוסי הצלעות או חבלה קלה שאינה נראית בצילום אך כואבת לכמה שבועות.
ד''ר דני רוזין06/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה לשאלה שלי
לי06/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתבלבלתי והכאב נמצא בצד ימין של החזה , זה משנה?
לי06/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא זה לא משנה באיזה צד הכאב
ד''ר דני רוזין06/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על החפירה ותודה על המענה! בגוגל כתוב תסמינים למחלה בעצם זה כאב שמתגבר בעיקר בלילה משום שהשרירים רפויים, זה בדיוק מה שיש לי. בשעות הערב הכאה מתחיל להיות יותר מורגש ובשינה הוא חזק יותר ואני קמה בבוקר עם כאב חזק (לפעמים מתעוררת בלילה) ועד שעובר הכאב לוקח זמן… ואז הוא שוב יכול להיעלם לגמרי או להיות עמום מאוד ושוב לחזור לקראת הלילה. זה לא מעיד שזה מסוכן? וצריך בדיקה? הבנתי שגם בדיקת רנטגן חזה שלא ממוקדת בצלעות לא נותנת מענה מספיק אמין…..
לי06/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא, זה לא מעיד שמסוכן, ולימוד רפואה בגוגל הוא לא בדיוק הדרך הטובה להבין מה קורה.
ד''ר דני רוזין06/08/2022יש כל כל הרבה תופעות משותפות לעלמכך הרבה מצבים רפואיים שאדם יכול להדביק לעצמו כמעט כל מחלה שהיא אם אין מספיק ידע והבנה לעשות אינטגרציה של המידע. התוצאה היא לרוב חרדות מיוצרות ובדיקות מיותרות עבור מצבים שבדיקת רופא בסיסית מספיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)