סרטן שד בעבר - כאב אורטופדי ...

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• סרטן שד בעבר - כאב אורטופדי ...
    לורליי
    28/09/2022

שלום רב,
    בת 50 לפני שלוש שנים טופלתי עקב סרטון שד מקומי מסוג הורמונלי , עברתי מסטקטומי , שתל סיליקון והרמת השד הבריא . האזור בין השדיים מעט מתוח עקב השתל . נוטלת אנוסטרוזול עם תופעות לוואי של כאבים במפרקים ...
    כשבועיים אני חשה בכאב בסחוס בין הsternum לצלע , התחיל מכאב נקודתי בעת לחיצה (לא כאב של הצלע אלא של הסחוס ) ועכשיו אני חשה בכאב יותר מפושט בעת ביצוע פעולות מסוימות . הכאב הנקודתי יותר חלש . כשאני נותנת מכות קלות על האזור כולל צלעות אין לי כאבים .הכאבים כשה אני מותחת את היד לדוגמה .
    לפי הבנתי מדובר בתופעה שנקראת costochondritis - דלקת סחוס הצלע , שדורשת אפילו מספר שבועות להחלמה והטיפול הוא בתרופות אנטי דלקתיות.
    ביצעתי ממוגרפיה לפני חודש והייתה תקינה (כולל בלוטות ) mri במרץ תקין (כולל בלוטות ) ,

ניסיתי נורופן פעמיים ביום 400 מ"ג עם הטבה אך לא הפסקת הסימפטומים .
    האם לנסות ארקוקסיה או ברקסין או מוסקול ?

ברור שאני אדווח על התופעה לאונקולוג (מפגש בנובמבר ) ולכירורג שד אפילו אם התופעה תחלוף , אבל אני מודאגת ורוצה לצאת מזה ללא כל הבדיקות המלחיצות שאולי לא רלוונטיות .
    כל גורם אשלח אותי לאין סוף בדיקות עקב ההיסטוריה שלי שלפעמים הן מיותרות .

אודה לך מאוד על התייחסות ,
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם יש הטבה יכולה להמשיך עם הנורופן. האבחנה שלך נשמעת נכונה וזה נוטה לחלוף

ד''ר דני רוזין
    28/09/2022

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה !

לורליי
    03/10/2022

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו