בדיקת us מספר מבנים בטחול

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בדיקת us מספר מבנים בטחול
    רותם
    05/02/2023

שלום ,לאחר כאבי גב תחתון מצד שמאל עברתי בדיקות דם שגילו דם בשתן ,לאחר מכן עשיתי אולטרסאונד בטן וזאת התשובה :טחול בגודל תקין 11.2ס"מ,הודגמו מספר מבנים ציסטיים חלקם עם מרכיב סולידי ,הגדול ביניהם 1 ס"מ טיב הממצאים חשודים, אבחנה מבדלת בין תהליך זיהומי ביטוי למחלה לימפו -פרולטיבית עד לביטוי למחלה גרנולומטוטית, סרקואידוסיס?המשך בירור ,כל שאר הבדיקות לא נמצאו לא אבנים בכליות ולא משהו אחר .מה זה אומר תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת us מספר מבנים בטחול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה לא ממש נותן אבחנה אבל מחייב המשך בירור- בשלב זה סיטי בטן

ד''ר דני רוזין
    05/02/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לציין שבעבר הוציאו לי גוש סרטני

רותם
    06/02/2023

יש לציין שבעבר הוציאו לי גוש סרטני מהלוע,ולאחי היה לימפופה לא יודע אם זה קשור,כמו כן עשיתי בדיקת ace שיצאה גבוהה 96,ויש לי גם גוש ברגל מספר חודשים שגדל,יש לי סי טי בטן וחזה עוד שבועיים תודה על התשובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו