מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר רוזיןמשה24/04/2023
ערב טוב ד"ר רוזין
כבר שלושה חודשים מרגיש תחושת כאב עדין/חוסר נוחות בשינוי תנועות, התכופפות או כאשר אני צוחק ממש או אפילו מתפלל אני מרגיש את שיפול בטן שמאל משהו מציק כזה
אין בליטה או גוש גם לא בזמן הפעלת לחץ תוך ביטני. אבל יש תחושה של משהו מציק/לפעמים כאב עדין כאשר מפעיל את שרירי בטן תחתונה בצד שמאל
כירוג בשיבא בדק אותי ואמר שהוא לא מרגיש בקע לא בימין ולא בשמאל
עשיתי אולטרסאונד מפשעה שמאלית שלא הודגם בקע
לאחר מכן עשיתי אולטרסאונד אשכים שגם יצא תקין פרט קורד מעובה
שלאחר חודש ממנו עשיתי עוד אולטרסאונד אשכים ויצא שהקורד חזר לגודלו המקורי
האם ד"ר חושב שכדאי לעשות ct? במידה וזה בקע קטן מאוד שאפילו כירוג ואולטרסאונד לא רואים ומרגישים מה הסיכוי ש ב ct כן?
לפי התיאור שלי עוד איזה מקור לכאב/חוסר נוחות יכול להיות לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפעמים נעזרים ב-MRI לאיבחון, גם של בקע וגם של אבחנות אחרות שעשויות להסביר את הכאב
ד''ר דני רוזין24/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שהרופא לא רוצה לתת ct או mri
משה24/04/2023בטענה שאין ממצא לא אצל כירוג ולא באולטרסאונד שהכאבים יחלפו ולא להתייחס
השאלה שלי ד"ר האם זה הגיוני 3 חודשים לכאב ממקור שרירי שלא נצפה באולטרסאונד?
שכחתי לציין גם כאשר אני מפיח מרגיש בשיפול בטן שמאל משהו קטן מתנפח וחוזר חזרה. אציין שוב ללא כל בליטה מעל העור גם במישוש אלא רק תחושה פנימית מביפנים. ממש מסתכל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יש דברים שנראים ב-MRI ולא באולטרסאונד
ד``ר דני רוזין24/04/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)