מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוליפ גדול שנעלם מהכיס מרהאבי06/07/2023
שלום ד"ר
מצאו לי באולטרה סאונד בטן מספר פוליפים בכיס מרה שהגדול מבינהם 27 ממ כירוג הסביר לי שזה גודל מסוכן וצריך לבצע בדיקות ובנוסף ניתוח לכריתת כיס מרה. קיבלתי הפניה לMri+MRICP
וסמני גידול בדם CEA CA19-9
התשובות:
CEA=2.80ng\ml
CA-19-9 = 10.93u\ml
בMRI: כיס המרה ללא עיבוי דופן הודגמו מספר פוליפים בגודל עד 5 מ"מ בדופן כיס המרה. הממצא הגדול שהודגם באולטראסאונד אינו נראה כעת התאים ל-TUMEFACTIVE SLUDGE דרכי המרה התוך כבדיות אינן מרוחבות וללא פגמי מילוי.
למיטב הבנתי מתחת ל1סמ לא נדרש לבצע ניתוח.
האם אני יכול להיות רגוע כעת? שבMRI זה לא נראה.
האם יש צורך לבצע עוד בדיקות?
גם המרקרים יצאו תקינים.
בנוסף אם תוכל להסביר לי מה זה TUMEFACTIVE SLUDGE כי מה שראו באולטרסאונד היה מאוד מדאיג.
אשמח לשמוע את חוות דעתך תודה רבה מקרב לב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן זה מרגיש, הכוונה למשקע שמתגבש- אבל יכול גם להתפורר.
ד''ר דני רוזין06/07/2023בכל מקרה לנוכח הממצאים האלה אין צורך בניתוח, נראה שמדובר במשקעי כולסטרול ולא בפוליפים ״אמיתיים״ עם פוטנציאל סרטני. אפשר להמשיך לעקוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)