מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתנת תודה למנתחורד08/09/2023
שבת שלום דוקטור רוזין
אני פונה אלייך בשאלה שאינה רפואית אולי זה לא המקום המתאים אך אני מנסה
אני רוצה לקנות מתנת תודה והוקרה למנתח שהיה לצידי בחודשים האחרונים
מכיוון שאתם בתפקיד דומה האם יש משהו שתוכל להוסיף לי מהמקום שלך כרופא , מנתח
מה נהוג לתת כמתנת תודה שתראה אישית ומושקעת
ללא הגבלה תקציבית
מה נהוג לתת למי שעמד לצידי לאורך כל הדרך בכל רגע אפשרי
תודה רבה על המענה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עקרונית במערכת הציבורית אסור לתת מתנות אבל מכיוון שלא משלמים אז הרבה מטופלים
ד''ר דני רוזין08/09/2023מרגישים צורך פנימי להוקיר תודה, וזה שכיח ומקובל. מנתחים רבים מקבלים שי כלשהו מהמטופלים, וצריך לזכור שהדברים הרגילים (אלכוהול למשל) לרוב לא ממש חסרים לרופאים ורובם לא שותים הרבה…
לעתים דוקא משהו מפנק קטן ולא יקר מדי, כמו משלוח פירות, מתקבל יותר באהדה. זיכוי למסעדה גם שכיח- אבל באמת שאין צורך להוציא סכומים גדולים- הוקרת התודה חשובה יותר מהשי עצמו.משהו אישי (ציור מצייר/ת, קרמיקה ממי שעוסק/ת בחימר וכו׳) גם יתקבלו בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)