נפילת חבישה אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• נפילת חבישה אחרי ניתוח
    מאיה
    17/10/2023

שלום. לפני 20 שעות עברתי הליך כירורגי של הסרת נבוס נקודת חן חשודה בשד.
    שמו לי תפרים פנימיים ואחד חיצוני ועל זה פלסטר פרפר. חצי שעה אחרי ההליך בדרכי הביתה החל דימום קל, בבית שמתי פלסטר גדול סטרילי על המקום וזה עצר את הדימום. הבוקר הוצאתי את הפלסטר הגדול ובעקבותיו הפלסטר פרפר גם נפל.
    המקום נראה אדום וסגול..לא נראה נפוח ויש דימום ממש ממש קל מנקודה שנראית פתוחה, לא תפורה. יש כאב קל במקום, כאילו דוקרים אותי קלות. נסבל בהחלט.
    שמתי פלסטר סטרילי חדש על המקום במקום הפלסטר פרפר שנפל.
    הרופא מהיום במילואים ואין מענה של רופא חלופי. האם התהליך שתארתי למעלה נשמע תקין? כאב דוקר קל, איזור אדום/סגול, קצת מדמם עדיין אחרי 20 שעות, והחלפה עצמית לפלסטר גדול סטרילי. לא מרחתי כל משחה(לפי הוראות הרופא שאמר שאין צורך) ולא שטפתי את האיזור עדיין.
    ברור לי שקשה דרך אינטרנט אך מנסה את מזלי..אלא אם זה דורש פניה למוקד רפואה? תודה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילת חבישה אחרי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמע תקין לגמרי. תמשיכי לשמור נקי ולכסות מספר ימים, אם יבש ולא מפריש אפשר להשאיר גם פתוח.

ד''ר דני רוזין
    17/10/2023

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו