מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זיהום שלא עובר לאחר ניקוזאנונימית21/11/2023
היי ד"ר רוזין
לפני שבועיים עברתי ניתוח לניקוז אבצס באגן אחרי שהייתי שבועיים עם חום ובדיקות דם מאוד לא טובות. אני עם נקז כבר שבועיים, ולוקחת אנטיביוטיקה שבועיים והבדיקות דם שלי השתפרו מאוד ותקינות (גם ספירה וגם מדדי דלקת).
אבל הנקז עדיין ממשיך להתמלא בהמון המון נוזל צהוב צלול. אתמול רוקנתי 130 ס"ס מהנקז. היום כבר רוקנתי 110 מ"ל עד הצהריים. ובנוסף יש לי עדיין קצת כאבים באגן במקום שבו נמצאת הדלקת. איך זה הגיוני שהנוזל ממשיך להיווצר? משהו לא תקין נכון? אני אציין שיש לי רשת באגן שהכניסו לי בניתוח לפני כמה חודשים ובגללה נוצר הזיהום, והיו לי עוד כמה סיבוכים בעקבות הניתוח ככה שהסיכוי שיש פה משהו לא בסדר הוא מאוד גדול אצלי. אני בלחץ שאצטרך עוד ניתוח או שמשהו יחמיר. אשמח לשמוע מה נראה לך שלא תקין ומה אתה חושב שצריך לעשות. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הגוף מפריש נוזלים בתגובה לדלקת, וזה יכול להימשך תקופה גם אחרי שהזיהום בשליטה
ד''ר דני רוזין21/11/2023אם המדדים בשיפור אז בדרך כלל ממתינים ולא רצים לעוד התערבות. אם בגלל הרשת נשאר מוקד זיהום לפעמים אין ברירה אלא לנתח ולהוציא אותה, אבל לא נשמע שזה המצב כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית21/11/2023תודה רבה על התשובה. המדדים שהשתפרו מעידים שהזיהום הוא לא מהרשת? (כי הוא הצליח להשתפר גם כשהיא עדיין נמצאת) או שאי אפשר לדעת?
והאם אתה חושב שבמצב כזה שיש עדיין הרבה נוזל וגם קצת כאבים צריך להמשיך עוד באנטיביוטיקה (אני אמורה להפסיק אותה מחר) ולהשאיר את הנקז כמה שיותר זמן עד שיהיה בטוח שהזיהום עבר?
הרופאת משפחה שלי חשבה שאולי צריך סיטי, כדאי לעשות עוד בדיקת הדמיה עכשיו או שלא צריך?
סליחה על כל השאלות והמון תודה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא מעיד אם כן או לא מהרשת, רק שיש שליטה כרגע על הזיהום.
ד''ר דני רוזין21/11/2023אנטיביוטיקה נותנים לזמן מוגבל בדרך כלל. את הנקז משאירים עד ירידת כמות. סיטי נוסף רק אם הדברים לא מסתדרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית21/11/2023אז בינתיים צריך רק להישאר עם הנקז ולחכות (בתקווה) שמתישהו זה יפסיק להתמלא?
המון תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן
ד''ר דני רוזין21/11/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)