בלוטת לימפה מוגדלת ריאקטיבית עם מראה חשוד

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בלוטת לימפה מוגדלת ריאקטיבית עם מראה חשוד
    Rabea
    11/12/2023

לפני חודש ושבוע , היו לי כאבים עזים באזור הצוואר ונהייתי מצונן וצרוד שבוע ימים , אחרי שזה עבר לי ,יומיים שלושה אחר כך הופיע לי בלוטת לימפה בצד ימין מעל עצם הבריח בצוואר , עשיתי בדיקת אולטרה סאונד ,בפענוח נכתב זוהתה בלוטת לימפה מוגדלת ריאקטיבית עם מראה חשוד , יש לציין שהבלוטה לא כואבת ולא רגישה , עשיתי בדיקות דם התוצאות תקינות לגמרי , נתן לי הרופא אנטיביוטקה אוגמנטין לשבוע , הרגשתי שהבלוטה אכן כן הורידה מהגודל שלה במעט ,אבל היא עדיין נמצאת , עכשיו נתן לי לעשות אולטראסאונד לבטן חזה ואגן , עוד לא עשיתי ,אני עושה בקרוב , יש לציין עכשיו לא מרגיש שום דבר ומרגיש מצוין , אשמח לבירור ממך דר דני רוזן המכובד ולחוות דעת , תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטה ראקטיבית היא למעשה תגובתית לתהליך טבעי כמו דלקת, ולכן לא ממש חשודה

ד``ר דני רוזין
    11/12/2023

אבל אם המבנה באולטרסאונד לא ממש רגיל אז לעתים זה מצריך קצת בירור ומעקב- אם כי סביר להניח שזה קשור לדלקת שהיתה ובסוף יסוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו