שנה אחרי ניתוח אפנדציט

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• שנה אחרי ניתוח אפנדציט
    רותי
    21/12/2023

בתאריך 02/08/2022 עברתי ניתוח תוספתן נקרא מסובך היו לי כאבים לאחר הניתוח נגשתי לבדיקות אצל כירורג עשינו בירור קולנוסקופיה בטן us ו ct בירור אצל גסטרולוג אמרו לי שיש אפשרות שמהצלקת יש את הכאבים בבטן
    אני כבר יותר משנה עם התקפים של כאב באזור זה לא כאבי בטן אבל זו הרגשה כאילו סכין חותכת אותי בצד ימיו של הבטן מקביל לטבור ומעט למטה זה לא כאבים מתמשכים אלא כשאני נוגעת או מותחת את הגוף או עושה מאמץ מיוחד האם זה הגיוני? אין לי מושג מה יכול להיות .חום אין לי והתיאבון רגיל .אוליי יש לי דלקת באיזור הניתוח אוליי יש זיהום מה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנה אחרי ניתוח אפנדציט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיכוי לדלקת או זיהום קטן מאד אחרי שנה וכל כך הרבה בדיקות שלהבנתי היו תקינות.

ד''ר דני רוזין
    22/12/2023

ניתוח לפרוסקופי או פתוח? לעתים יש תהליכי הצטלקות שגורמים לכאב מתמשך או אי נוחות באיזור. אלו חולפים לעתים אחרי זמן ממושך אך לרוב מציקים יותר מאשר מסוכנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רותי
    22/12/2023

הניתוח היה לפרוסקופיה
    היה זיהום קשה ונשארתי עם נקז לשבוע ימים אחרי הניתוח, המקום עדיין רגיש ואף כואב בהתקפים הייתי שמחה למצוא פתרון לכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הבדיקות הנ״ל נעשו בסמוך אחרי הניתוח ועברה מעל שנה אפשר לחזור ולבדוק כל ידי

ד''ר דני רוזין
    22/12/2023

סיטי בטן ובמידת הצורך בדיקות נוספות. כדאי לגשת לכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו