מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים מזה בחודשיים בצלעותע13/02/2024
שלום, אני בן 29.
ב1 בדצמבר 2023 נדבקתי בשפעת או בקורונה, לא בדקתי אם מדובר בקורונה מרוב שהרגשתי רע באותו זמן. המחלה נמשכה בערך שישה ימים, במהלך המחלה השתעלתי די הרבה, וגם לאחריה.
בערך ב7 בדצמבר התחלתי להרגיש יותר טוב והחום ירד, אך באמצע דצמבר הופיעו לי כאבים חזקים מאוד בשני צדדי הצלעות, והתקשיתי מאוד בהליכה וכל תזוזה קטנה כאבה לי מאוד, ולקחתי ארקוקסיה למשך שבועיים. עם הזמן הכאב פחת. הבעיה היא שמאז, מתחילת ינואר, יש לי כאבים בצלעות בשני הצדדים, יותר בצד ימין, וזה אמנם לא באותה עוצמה כמו שהיה בהתחלה אבל עדיין זה לא עובר לי, זה מוחמר בנגיעה בצלעות ומורגש יותר בבוקר, כשאני קם. מה עליי לעשות? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגדול- לחכות שיעבור… כאבים בצלעות יכולים להימשך תקופה ארוכה ופוחתים הדרגתית
ד''ר דני רוזין13/02/2024אפשר להעזר במשככי כאבים אם צריך, אין טיפול ספציפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
ע13/02/2024תודה על המענה. אחרי הארקוקסיה הרגשתי יותר טוב ועשיתי מתח (התרגיל) , ואז ראיתי שזה מחמיר לי את זה, אז לא עשיתי מאז. כדאי להימנע ממתח בחודשים הקרובים? אני כל הזמן חושש שזה משהו מסוכן, אמי נפטרה מסרטן לפני שנתיים וכאבים כמו אלה, בצלעות, שלא עוברים לי מדאיגים אותי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מסוכן. שכיח יחסית ועקשני… מאמץ שמגרה את האיזור החבול יחמיר את הכאב,
ד''ר דני רוזין13/02/2024תמצא את הגבולות שלך כדי לא לסבול אך לא מדובר פה על נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)