טחול מוגדל . ובלוטת לימפה מוגדלת

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• טחול מוגדל . ובלוטת לימפה מוגדלת
    יבגני
    29/02/2024

שלום שמי יבגני בחור בן 34 בריא בדרך כלל.לפני כחצי שנה היו לי כאבים חזקים בבטן והפנו אותי לאולטרסאונד בטן שהראה שהכל תקין.כי מרה לבלב וכו..אבל הטחול מוגדל ב14.3 סמ...ולפני כמה חודשים טובים שמתי לב שיש לי. מין גוש כזה בבית שחי שמאל הוא לא כואב ויחסית רך אפשר להזיז אותו גם.מה זה יכול להיות.?האם זה סרטן לומפומה??עשיתי אולטרסאונד בית שחי היום.בינתיים מחכה לתוצאות.אבל שמתי לב היום כשעשיתי את הבדיקת אוטרסאונד בית שחי.שהטכנאי סימן ריבוע במסך ובתוך הריבוע היה עיגול שחור וריק.כששאלתי הוא אמר לי לחכות לתוצאות ולרופא.אני ממש דואג.מה זה יכול להיות?אין לי ירידה במשקל ואין לי עייפות ואין חום.רק הזעות לילה מהראש לכרית בלבד.וזה גם יכול להיות בגלל שחם אני גר באילת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאד קשה לענות בלי בדיקה או תשובת ההדמיה… גם אם זו בלוטה מוגדלת זה עדיין יכול להיות תהליך תגובתי שפיר

ד''ר דני רוזין
    01/03/2024

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו