תוך כמה זמן צריך לצפות להחלמה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• תוך כמה זמן צריך לצפות להחלמה
    עמיס
    14/08/2024

שלום דוקטור כתבתי לך לגבי זה שאחרי 3 ימים בלי מקלחת ושימוש בג׳יל לבית השחי. התפתח לי אדמומית נראית לעין בשתי בתי השחי, ובנוסף בבית שחי אחד 3 נגעים עוריים (או תת עוריים שצמודים לעור לא יודע) ובבית השחי השני 2 נגעים .
    אמרת שזה נשמע כמו דלקת של בלוטות חלב או שיער . שאלתי היא האם זה יכול להחלים לבד ? ותוך כמה זמן צריך לצפות להחלמה? אני כרגע סובל מאוד מכאב בבית השחי במגע או בליטוף קל של האיזור אפילו .
    רופא עור אני נאבק להשיג כבר יומיים ללא הצלחה, האם חובה לקבל תרופה או שזה יכול להחלים לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול כמובן לעבור לבד אבל הריפוי ניתן לזירוז באמצעות משחה כמו דרמקומבין

ד''ר דני רוזין
    14/08/2024

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה עובד פרטי?

מקבל בפרטי?
    15/08/2024

האם אפשר להשיג אותך לשיחת ייעוץ בוידיאו בתשלום פרטי ? . אני מקבל החזר מחברת הביטוח
    אני פשוט נמצא בארה״ב והמצב בבית השחי נראה כמדרדר מיום ליום ואני אשמח שעין מקצועית תביט בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו