מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטן תחתונהיבגני21/09/2008
כבר כמה שנים אני סובל מכאבים לא חזקים לפעמיים בבטן חתונה בצד ימין אפילו אם אין לי כאבי בטן ומישהו יגיעה לי שם בצורה הכי קטנה שם אני מרגיש כאבים שם לפני כמה זמן היתגלה אצלי אבנים בכיס מרה כרגע אמרו לי שאין צורך לנתח אותי מיכבן שהם במצב טוב וגם לפני כמה זמן אמרו לי שכניראה יש לי IBS ! שאלה האם IBS הוא יכול לגרום לכאבי בטן באזור תחונה בצד ימין אבל כאבים הם באים לפעמיים לכמה שניות או לכמה דקות אבל לא תמיד ממש חזקים נגיד בסולם זה 4 הכי חזק זה הייה אצלי 8 אני בעבר עברתי קולנוסקופיה וגסטרוסקופיה ותוצאה היו תקינות ואני לא יכול להבין ממה היא יכולה להיות בעיה הזאות מיכבן בזמן אחרון היא נהיית יותר חמורה בערך לפני שנה אני היתחלתי לקבל ריטלין וכמו כתוב שם תופעות לוואי יכולים להיות שם זה כאבי בטן אבל בעיה אצלי היא החמירה רק לפני כמה חודשיים בלבד ! אזה אני הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות במצב הזה אני לא רוצה לפנות לרופא מומחה שהוא ישלח אותי לעוד בדיקות כי גם כך אני בן 24 + ואני נימצא הרבה אצל רפואים ! תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן ימנית
ד''ר גדעון אלמוגי22/09/2008התמונה הקלינית של כאבים הנובעים מאבני מרה היא לא תמיד טיפוסית. אמי ממליץ להתייעץ שוב עם כירורג לגביי כריתת כיס המרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)